Magnetno silo povzroča magnet ali elektromagnet

Podjetje Ilirik d.o.o., ki deluje v Ljubljani, se ukvarja s prodajo visokokvalitetnih super magnetov, ki imajo magnetno silo, s katero delujejo na različne objekte, s pomočjo katerih opravljamo vsakdanje stvari v našem življenju. Naše podjetje je usmerjeno v prihodnost, saj se zavedamo, da je magnetna sila pomembna stvar, obenem pa verjamemo, da bo v preteklosti skupaj s tehnologijo še bolj pomembna, zato ustvarjami visoko kvalitetne produkte in storitve ter soustvarjamo kvalitetna delovna mesta ter vidimo povezavo med napredno tehniko in visoko tehnologijo v obliki pametne specializacije. Za pametno specializacijo so izjemno pomembni super magneti, ki povzročajo magnetno silo, v naši ponudbi so na voljo po strankam prijazni ceni, obenem pa lahko izbirate tudi med ostalimi magneti, ki so super kvalitetni od elektro magnetov do hidravličnih super magnetov, obenem pa izdelujemo tudi magnetne sisteme, magnetne palice in magnetne letve, ki zagotavljajo magnetno silo.

Magnetna sila magnetne palicesuper magnetni sistemi

Magnetna sila deluje na daljavo

Vse snovi na katere deluje močna magnetna sila, imenujemo feromagnetne, bolj splošno pa za delovanje magnetne sile potrebujemo magnet ali elektromagnet. Magnetna sila med magnetoma deluje na daljavo, tako da so magneti izredno priročni v različnih vrstah industrije od lesne, kovinsko predelovalne do avtomobilske in jih najdemo tam, kjer jih sploh ne bi pričakovali. Nudimo pestro izbiro različnih vrst super magnetov, obenem pa imamo več kot 15 let izkušenj pri prodaji super magnetov in ukvarjanja z magnetno silo, tako da vam lahko z veseljem pomagamo, v kolikor vas zanimajo ostale stvari o magnetni sili. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato zagotavljamo kakovostne magnete, ki bodo z magnetno silo delovali na vodnika na daljavo in jih boste lahko uporabljali, kjer jih potrebujete. Vse naše znanje o magnetni sili vlagamo v napredek in nove tehnologije ter stremimo k perfekciji, obenem pa povezujemo znanja iz različnih panog v nove izdelke.

Super magneti po ugodnih cenah v podjetju Ilirik

Izbira pravih super magnetov je ključnega pomena, saj bo od tega odvisno delovanje vašega proizvoda ali naprave. V kolikor bo super magnet oddajal magnetno silo na vodnika je naloga izpolnjena, a pomembno je vedeti, kateri super magnet potrebujete. Izbirate lahko med super magneti redkih zemelj, ki so vrhunski materiali, njihova zapletena proizvodna tehnologija pa ponuja različne granulacije glede na uporabnost, najdete lahko materiale trajnih super magnetov kot so neodim, SmCo ali Feriti, ter se odločite za elektro super magnete, pnevmatske ali hidravlične super magnete. Vsi magneti bodo na vodnika delovali s pomočjo magnetne sile in zagotavljali pravilno delovanje vaše naprave. V kolikor imate glede super magnetov ali magnetne sile kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali. Sodelujemo s proizvajalci po celem svetu in se udeležujemo strokovnih seminarjev z željo po napredku v tehnologiji.

V PONUDBI SO TUDI MAGNETNA PRIJEMALA ZA DVIGALA

Magnetna sila za uspešno delovanje različnih naprav in stvari

Elektromagneti, ki imajo magnetno silo so vsepovsod okoli nas, čeprav tega na prvi pogled verjetno ne bi dejali. A vendarle, super magnete najdemo v varovalkah, hišnem zvoncu, kuhalnikih, vse kreditne kartice so namagnetene in imajo magnetno silo, tako da se celotno naše življenje vrti okoli magnetov, ki povzročajo delovanje s pomočjo magnetne sile. Najbolj pomembno je, da izberete pravi magnetni material za vaš proizvod, saj bo le tako lahko delovala magnetna sila. Poleg prodaje magnetov se ukvarjamo tudi s prodajo magnetnih sistemov, magnetnih palic in magnetnih letev. Izdelavo prilagodimo potrebam kupce in se ukvarjamo s še tako kompleksnimi oblikami, obenem pa se v zadnjem času vedno bolj posvečamo razvoju obnovljivih tehnologij in reciklaže. Zavedamo se, da ne morete vedeti vsega o super magnetih in magnetni sili, zato vas vabimo, da se oglasite v našem podjetju ali pa nas kontaktirajte po telefonu ali emailu. Prepričani smo, da vam bomo znali pomagati.