Magneti v Ljubljani - kakovost in tradicija

Podjetje Ilirik proizvodnja in storitve d.o.o. je trgovina, kjer se ukvarjamo s prodajo magnetov v Ljubljani, obenem pa nudimo tudi različne vpenjalne sisteme, manipulacijo, skladiščenje ter separacijo in detekcijo materialov. Naše misli so usmerjene v sedanjost in prihodnost, ki temeljita na 15 letnih izkušnjah v magnetni tehnologiji ter več letnimi izkušnjami pri manipulaciji in separaciji kjer soustvarjamo visoko kakovostne produkte in storitve. Skupaj z našimi partnerji soustvarjamo delovna mesta in skrbimo za sinergijo v napredni tehniki in vrhunskih materialov, ki jih skupaj želimo povezati v pametno specializacijo, prihodnost, ki je usmerjena v kakovost. Zavedamo se, da imajo ljudje vse manj časa, zato večino dela opravimo mi in vam ponujamo celovito rešitev od zasnove projekta do njegove končne realizacije, vmes pa poskrbimo tudi za tehnično podporo in morebiten servis. V našem podjetje boste najdli kakovostne magnete v veleprodaji po ugodni cenah magnetov v Sloveniji in prepričani smo, da vas bodo navdušili.


Magneti Ljubljana - pomembna je izbira materialov

Magnetne materiale se lahko uporablja v različnih vejah industrije od avomobilske, predelovalne do lesne, obenem pa v našem podjetju povezujemo znanja različnih panog v celovite in nove izdelke. Stremimo k perfekiji in svoje znanje vlagamo naprej v napredek, nove tehnologije in boljše izdelke. Skupaj z našimi kvalitetnimi partnerji in proizvajalci vam zagotavljamo različne storitve od projektiranja, mehanske obdelave kovin, meritev magnetnih vrednosti, izdelavo dokumentacije, servis, redne tehnične preglede in še marsikaj drugega. Pomembno je, da pred nakupom magneta v Ljubljani izberete pravi material za vaš proizvod saj ga boste le tako lahko maksimalno izkoristili in boste z njim zadovoljni. Nudimo vam svetovanje in optimiziranje, ter dobavo magnetnih materialov glede na vaše potrebe, sodelujemo pa s proizvajalci po celem svetu. Za vse magnete v naši ponudbi zagotavljamo izjemno ceno magnetov in verjamemo, da se boste pridružili našim zadovoljnim strankam tudi vi.

cena magnetov v veleprodajiMagneti Ljubljana, Slovenija


Magneti v Ljubljani - elektro, pnevmatski in hidravlični

Naše prednosti pri proizvodnji in prodaji magnetov v Ljubljani so strokovnost, zanesljivost, hitra odzivnost ter zagotavljanje stalne kvalitete in tehnične podpore, obenem pa se vsaki stranki posvetimo individualno glede na njene potrebe ali želje. Stranke lahko izbirajo med elektromagneti v naši prodajalni v Ljubljani, kjer izdelamo magnet po vaših željah in potrebah z lastnim razvojem in predvsem izjemno strokovno ekipo. Odločite se lahko za različne napetosti in različno tokovno moč. Z uporabo elektromagnetov omogočamo avtomatizacijo strojev in naprav. Pnevmatski magneti ndfeb v Ljubljani so del robotike in avtomatiziranih linij, brez katerih si delovanja različnih naprav sploh ne moremo več predstavljati. Hidravlične magnete uporabljamo, ko pnevmatika ne zadostuje več, saj prenesejo izjemno težka bremena, uporabljamo pa jih lahko tudi tam, kjer so prisotne izjemno visoke temperature. Zagotavljamo vrhunsko izdelavo in prodajo magnetov v veleprodaji in verjamemo, da se boste pridružili našim zadovoljnim strankam.

VELEPRODAJA MAGNETOV, MAGNETNIH SEPARATORJEV IN FILTROV


Magneti v podjetju Ilirik po ugodni ceni

Poleg elektromagnetov, pnevmatskih in hidravličnih magnetov vam v naši prodajalni v Ljubljani nudimo tudi magnete redkih zemelj, ki so na voljo po izjemno ugodni ceni ter trajne magnete, med katerimi so izredno popularni magneti NdFeB, SmCo in AiNico magneti. V podjetju si želimo sodelovati pri novih produktih v povezavi z obnovljivimi viri energije in reciklažo, kjer vam zagotavljamo strokovno podporo. Ne glede na to, za katere magnete se boste odločili, vam zagotavljamo eno najboljših razmerij med ceno in kakovostjo magnetov v Sloveniji, obenem pa vam zagotavljamo tudi vso potrebno pomoč, saj imamo na področju magnetnih materialov ogromno izkušenj. V kolikor imate glede magnetov kakršnokoli vprašanje nas obiščite v naši trgovini v Ljubljani ali pa nas kontaktirajte preko telefona ali emaila. Verjamemo, da smo pravi naslov za nakup magneta v Ljubljani.