Magneti - izbirate lahko med različnimi vrstami glede na vaše potrebe

Ilirik d.o.o, je podjetje, ki je usmerjeno v prihodnost in se ukvarja z ustvarjanjem visoko kvalitetnih produktov in storitev od magnetov, vpenjalnih sistemov, separacije in detekcije. Poleg prodaje magnetov skupaj z našimi poslovnimi partnerji soustvarjamo kvalitetna delovna mesta in vidimo sinergijo v napredni tehniki in vrhunskih materialih, katere želimo povezati v pametno specializacijo. Nudimo pestro izbiro magnetov za malo in veleprodajo od permanentnih magnetov kot so neodim, feriti in SMCo do elektro, pnevmatskih in hidravličnih magnetov ter izdelujemo magnetne palice, sisteme in letve. Vsi naši magneti so kvaliteteni, obenem pa nudimo ugodne cene magnetov, da so dostopni vsem, saj se zavedamo da je zadovoljstvo strank na prvem mestu. Vsaki stranki se tako posvetimo individualno in ji pomagamo, da izbere magnet, ki ga potrebuje in prepričani smo, da boste z našimi magneti izjemno zadovoljni, ne glede na to, za kaj jih boste uporabili. Tradicija in kvaliteta sta doma v našem podjetju.

Magnet - veleprodajacena permanentnih magnetov

Magneti - elektro, pnevmatski, hidravlični in ostali

Izbira pravega magneta je ključnega pomena, zato v našem podjetju pomagamo s svetovanjem in optimiziranjem, ter dobavimo magnetni material glede na vaše potrebe in želje. Nudimo pestro izbiro magnetov od elektro magnetov, katere izdelamo z lastnim razvojem in močno strokovno ekipo in so vseh napetosti ter različnih tokovnih moči do pnevmatskih magnetov, brez katerih si robotike in ostale avtomatizirane linije ne moremo predstavljati in hidravličnih magnetov, ki so vodeni s hidravliko in lahko prenesejo še tako veliko breme in visoko temperature. Poleg naštetih magnetov lahko v naši trgovini izbirate tudi med magneti redkih zemelj in permanentnimi magneti, katerih predstavnik je neodim magnet. Pri prodaji magnetov po ugodnih cenah sodelujemo s proizvajalci po celem svetu in se udeležujemo strokovnih seminarjev, vse za napredek v tehnologiji in izpolnjevanje vaših želja. Naše prednosti so strokovnost, zanesljivost, hitra odzivnost in zagotavljanje stalne kvalitete in tehnične podpore.

Magneti za avtomobilsko, lesno in kovinsko predelovalno industrijo

Petnajst let izkušenj na področju magnetne tehnologije ter več letne izkušnje pri manipulaciji in separaciji nam dajejo potrebne kompetence za vaše zaupanje, saj zagotavljamo izredno kvalitetne magnete po ugodnih cenah. Poleg prodaje magnetov si prizadevamo participirati pri novih produktih ter obnovljivih virih energije ter vam vseskozi nuditi strokovno podporo, ki jo potrebujete pri nakupih. Izdelujemo magnetne sisteme, letve in palice ter izdelavo magnetov prilagodimo potrebam kupcev, ne glede na kompleksnost oblike. Magnete lahko uporabljamo za različne vrste industrij od avtomobilske, bele tehnike, lesne ter kovinsko predelovalne, v zadnjem času pa sledimo smernicam in se ukvarjamo z razvojem obnovljivih tehnologij in recikliranja. V kolikor imate glede posamičnih magnetov za različne industrije kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali pri svetovanju in izbiri pravilnega magneta za vas.

VELEPRODAJA MAGNETOV VSEH VRST IN ZA VSE NAMENE - ILIRIK

Magneti po ugodnih cenah v podjetju Ilirik

Smo podjetje, ki ne slonimo na starih zaslugah ampak vse naše znanje o magnetih vlagamo v napredek in nove tehnologije ter stremimo k popolnosti, saj povezujemo znanja različnih panog industrije v celoto in izdelke. Naši magneti so dostopni vsem, saj zagotavljamo glede na kvaliteto magnetov strankam prijazno ceno, zato nas za naročilo magnetov kontaktirajte ali pa se oglasite v našem podjetju. Nudimo pestro izbiro magnetov od permanentnih magnetov do magnetov redkih zemelj, elektro, pnevmatskih in hidravličnih magnetov, obenem pa nudimo tudi vpenjalne sisteme, manipulacijo in skladiščenje ter separacijo in detekcijo. Prepričani smo, da bo pri nas vsakdo našel magnet po ugodni ceni, ki ga želi in potrebuje pri svojem delu. Zavedamo se naše odgovornosti, zato se bomo še naprej trudili pri zagotavljajnju kakovostnih magnetov po ugodnih cenah. Nudimo tako veleprodajo magnetov kot maloprodajo. Mi smo pravi naslov za vas. Obiščite nas in se prepričajte.