Magneti - celovite rešitve na ključ

Magneti so pomemben del našega življenja. Čeprav se na prvi pogled zdi, da jih skorajda ne potrebujemo, nam malo raziskovanja pokaže, da je magnetna tehnologija praktično povsod od daljincev, fotoaparatov in prenosnih telefonov pa do zadnje čase vse bolj priljubljenih pametnih hiš. V podjetju Ilirik proizvodnja in storitve d.o.o., ki se nahaja v Ljubljani smo usmerjeni v prihodnost ter ustvarjamo izjemno kakovostne produkte in storitve, obenem pa z našimi poslovnimi partnerji soustvarjamo delovna mesta, za vse tiste, ki jih to zanima. Sinergijo vidimo predvsem v napredni tehniki in kakovostnih materialih, ki jih želimo povezati v visoko tehnologijo - pametno specializacijo, ki prevzema vse večji pomen v današnjem življenju. Magneti delujejo na magnetno silo, ki je izjemno pomembna za delovanje določenih aparatov v našem življenju, obenem pa lahko pri nas najdete tudi magnetne filtre ter različne magnete od močnih magnetov do elektromagnetov 12v.

močni magneti


Magneti - imamo 15 let izkušenj na področju magnetne tehnologije

Časi, ko se je industrijska oprema prodajala skoraj sama od sebe in za to ni bilo potrebno veliko truda so mimo, zato smo v našem podjetju razvili dobro mrežo partnerjev in proizvajalcev. Z njihovo pomočjo vam lahko ponudimo kakovostne magnete ter ostale izdelke na ključ, kar pomeni da vam prihranimo veliko časa, ki ga lahko namenite za svoje stvari. Imamo 15 let izkušenj na področju magnetne tehnologije ter več letne izkušne pri manipulaciji in separaciji, naši strokovnjaki pa vam bodo z veseljem svetovali, saj imamo vse potrebne kompetence. Vso pridobljeno znanje vlagamo v napredek in nove tehnologije ter se zavzemamo za perfekcijo izdelkov in storitev ter povezujemo znanja iz različnih vej industrije v celoto in posledično v nove izdelke, ki navdušujejo naše stranke. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato ponujamo celovite rešitve od zasnove projekta do končne realizacije le-tega, obenem pa nudimo vso potrebno tehnično podporo in morebiten servis magnetov.

elektromagnetna sila 12V


Magneti - od trajnih, redkih zemelj do hidravličnih

V našem podjetju vam nudimo različne storitve od projektiranja, mehanske obdelave kovine, meritve magnetnih vrednosti, izdelavo dokumentacije do servisa in redne tehnične podpore. Pomembno je da izberete pravi material za vaš proizvod zato nudimo kakovostne magnete različnih vrst od trajnih magnetov kot so NdFeb, AlNico in Feriti do magnetov redkih zemelj, obenem pa izdelujemo tudi magnetne sisteme, magnetne letve in magnetne palice. Izdelavo magnetnih materialov prilagodim potrebam naših strank, tako da je mogoča tudi izdelava kompleksnejših oblik. V naši ponudbi lahko najdete elektromagnete, kjer z lastnim razvojem in močno strokovno ekipo izdelamo produkt po vaših željah vseh napetosti vključno z elektromagneti 12v in različno tokovno močjo. Druga vrsta so pnevmatski magneti, ki prav tako delujejo z magnetno silo na področju robotike in avtomatizirane linije, v naši ponudbi pa lahko najdete tudi hirdavlične magnetne materiale, ki lahko prenesejo izjemno veliko breme in jih lahko uporabimo tam, kjer so višje temperature.

ELEKTROMAGNETI ZA ROBOTSKA PRIJEMALA OD 12 V NAPREJ


Magnetna sila - z njeno pomočjo do delovanja različnih aparatov

Uporaba magnetov oz. magnetnih materialov in njihovih produktov je namenjena različnim vrsta industrije, najdemo jih v avtomobilski, industriji bele tehnike, kovinsko predelovalni in lesni, v zadnjem času pa se vse več ukvarjamo z razvojem obnovljive tehnologije in reciklaže. Vsi magneti v naši ponudbi imajo močno magnetno silo s katero delujejo in omogočajo delovanje različnim vrstam aparatov. Pomembno je, da se pred nakupom posvetujete z našimi strokovnjaki, ki vam bodo pomagali pri iskanju rešitev in pravilnih produktov. V podjetju Ilirik d.o.o. vam nudimo svetovanje optimiziranje ter dobavljanje magnetnih materialov z magnetno silo glede na vaše potrebe, obenem pa sodelujemo s proizvajalci po celem svetu in se udeležujemo strokovnih seminarjev. Prepričani smo, da boste z našimi produkti, ne glede na to ali se odločite za močne magnete ali industrijskemagnetne filtre, izjemno zadovoljni.