Permanentni magneti - prodaja, svetovanje, optimiziranje in dobavljanje


Permanentni magneti prodaja, svetovanje, optimiziranje in dobava so storitve, ki jih v povezavi s permanentni magneti ponujamo v podjetju Ilirik d. o. o. Za trajno visoko kakovost storitev se udeležujemo strokovnih seminarjev, povezanih s permanentnimi magneti prodajo in obnovljivimi viri, sodelujemo pri novih produktih ter stremimo k nenehnem izboljševanju svojih prednosti. Ob prodaji permanentnih magnetov vam zagotavljamo tudi profesionalno tehnično podporo, povezano s permanentnimi magneti. Cena permanantih magnetov je ugodna za prav vse storitve.


Kaj so permanentni magneti?


Magnet je vsako telo, ki okoli sebe ustvari magnetno polje, v katerem potekajo magnetne silnice in je odgovorno za najbolj znano lastnost magneta - privlači ostale feromagnetne materiale, kot so železo, nikelj, kobalt, privlači ali odbija pa tudi druge magnete.

permanentni magneti alnico ali iz feritnih jederpermanentni magnet alnico ali iz feritnega jedra - cena


Permanentni magneti so narejeni iz materiala, ki je magnetiziran in ustvarja svoje lastno trajno magnetno polje. Prodaja permanentnih magnetov je razširjena tudi za širšo množico - magnetek za hladilnik, ki je eden izmed zelo prodajanih produktov in ga je mogoče najti v vsaki trgovinici s spominki, je prav tako primer permanentnega magneta. Cena permanentih magnetov je odvisna od permanentnega magneta, prodaja pa se osredotoča tudi na potrebe strank.


Permanentni magneti - prodaja in uporaba


Uporaba in prodaja permanentnih magnetov sta osredotočeni tudi na različne industrije. Permanentni magneti se uporabljajo v avtomobilski industriji, beli tehniki, lesni industriji, kovinsko predelovalni industriji, permanentne magnete prodajajo za izdelavo kreditnih in debit kartic, zvočnikov in mikrofonov, električnih motorjev in generatorjev, permanentni magneti se uporabljajo v medicini, kemiji, pri izdelovanju igrač, nakita in celo pri umetniških izdelkih.
V podjetju Ilirik d. o. o. vam ponujamo sledeče materiale permanentnih magnetov:

  • permanentni magnet NdFeB,
  • permanentni magnetSmCo,
  • permanentni magnetAlNiCo,
  • permanentni magnetFerite,
  • permanentni magnetPlasto NdFeB
  • permanentni magnetPlasto Feriti,
  • permanentni magnetFeritna jedra in
  • permanentni magnetKarbonilna jedra.

PREVERITE TUDI VPENJALNE SISTEME

Izdelujemo magnetne sisteme, magnetne letve in magnetne palice, omogočamo pa tudi izdelavo kompleksnejših oblik po željah in potrebah strank. Zagotavljamo vam vrhunsko kvaliteto ter tehnično podkovanost. Prepričani smo, da lahko prav za vsako težavo ali dilemo najdemo rešitev.