Material magnet v Iliriku - stremimo k perfekciji

Podjetje Ilirik proizvodnja in storitve d.o.o., ki deluje v Ljubljani, je usmerjeno v prihodnost in se ukvarja z visoko kvalitetnimi produkti ter storitvami, med katerimi izstopa magnetna tehnologija, pod katero spadajo magnetni materiali različnih vrst. S pomočjo naših partnerjev zagotavljamo nova kvalitetna delovna mesta in vidimo sinergijo v napredni tehniliki in kakovostnih materialih, ki jih želimo povezati v visoko tehnologijo oz. pametno specializacijo. Imamo več kot 15-let izkušenj pri magnetnih materialih, kar zagotavlja kvalitetne proizvode, obenem pa naše znanje vlagamo v napredek magnetnih materialov ter nove tehnologije, saj želimo perfekcijo. V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi kvalitetnimi materiali iz magneta od neodim magnetov do alnico in smco magnetov. Prepričani smo, da boste z našimi magnetnimi materiali izjemno zadovoljni, zato se oglasite v našem podjetju, kjer vam bodo naši strokovnjaki z veseljem svetovali o pravilni izbiri magnetnih materialov.

magnet iz neodim materiala

Magnetni material - izbira je ključnega pomena

Podjetje Ilirik d.o.o. se ukvarja z izdelovanjem kvalitetnih magnetnih materialov, ki jih potrebujete za svoje proizvode, obenem pa svetujemo, optimiziramo ter dobavimo magnetne materiale glede na vaše potrebe, saj je izbira magnetnih materialov ključnega pomena za kvaliteten proizvod. Zavedamo se, da je za magnetne materiale potrebno specifično in kvalitetno znanje, zato sodelujemo s proizvajalci po celem svetu in se obenem udeležujemo strokovnih seminarjev, ki nam zagotavljajo, da sledimo napredku v tehnologiji in s tem pomagamo našim strankam do kvalitetnega proizvoda. V kolikor iščete vrhunske magnetne materiale, so magneti redkih zemelj pravi naslov za vas. Uporabljajo se v velikem številu produktov, njihova zapletena proizvodna tehnologija pa ponuja mnogo različnih granulacij glede na uporabnost magneta. V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi trajnimi magneti od Ndfeb magnetov do alnico in smco magnetov, obenem pa izdelujemo magnetne sisteme, magnetne letve in palice iz magnetnih materialov. Naše prednosti so hitra odzivnost, strokovnost, ki jo posedujemo, zagotavljajnje stalne kvalitete magnetnih materialov in tehnična podpora.

alnico magneti

Neodim magnet je najmočnejša vrsta trajnih magnetov

V naši proizvodnji in z močno strokovno ekipo izdelavo magnetnih materialov prilagodimo kupcu, kjer upoštevamo vaše želje in ideje, zato je možna tudi izdelava kompleksnejših oblik. Poznamo več različnih trajnih magnetov, med katerimi je najmočnejša vrsta neodim magnet oz. ndfeb kot ga še drugače poimenujejo v magnetni industriji. Neodim magnet je sestavljen iz treh elementov, neodima, železa in bora ter svoje lastnosti ne izgubi pri nizki temperaturi, kar pomeni da se lahko neodim magnet uporablja tudi pri temperaturah nižjih od -40 C. Na drugi strani pa je magnet neodim občutljiv na višje temperature, njegova moč se spremeni nad +80 C in niso več uporabni. Niso odporni na kerozijo, zato so primerni za notranjo uporabo, končne oblike magnetov se režejo po dimenzijskih zahtevah kupcev, zato so na voljo v različnih oblikah. Neodim magneti so primerni tam, kjer je nujna zahteva po močnih trajnih magnetih kot npr. v notranjosti trdih diskov v računalniški industriji ter v glasbeni industriji. V kolikor imate glede ndfeb magnetov ali katerih drugih magnetnih materialov kakršnokoli vprašanje smo vam na voljo.

POLEG MAGNETOV PROIZVAJAMO TUDI DEMAGNITILNE NAPRAVE

Magnet material - kvaliteta in ugodna cena

V našem podjetju smo se zavezali kvaliteti, zato ponujamo celovite rešitve pri izdelavi magnetnih materialov od zasnove projekta do njegove realiacije, potrebnega servisa in tehnične podpore, ki vam jo nudimo. Magnetni materiali so v današnjem času skoraj nujni, saj si določenih produktov brez njih ne moremo predstavljati. V kolikor imate dileme, katere magnetne materiale potrebujete za vaš proizvod se oglasite v našem podjetju ali nas kontaktirajte po telefonu in emailu kjer vam bo naša ekipa strokovnjakov z veseljem svetovala in vam odgovorila na vaša vprašanja. Mi smo pravi naslov za kvalitetne magnetne materiale, ki so na voljo po izjemno ugodni ceni. Obiščite nas in se prepričajte.