Magneti – nujen element za različne predmete in procese

Magneti so, čeprav dostikrat zapostavljeni, eden izmed najbolj pomembnih produktov v našem življenju, saj so od njih odvisni procesi v različnih vejah industrije, obenem pa jih najdemo v vsakdanjih predmetih kot so računalniki, mikrofoni, različna orodja in še marsikaj drugega. Pomembna lastnost magnetov, ki jih imamo v prodaji je, da delujejo s pomočjo magnetne sile, ki je ključna za delovanje le-teh in omogoča delovanje različnih predmetov in procesov. Poznamo več različnih vrst magnetnih materialov, od močnih magnetov do elektro, pnevmatskih in hidravličnih magnetov, ki jih izdelujemo v našem podjetju v Ljubljani. Imamo ogromno izkušenj z magnetnimi materiali, obenem pa se zavzemamo za pametno specializacijo, kjer združujemo različne proizvajalce, podjetja in strokovnjake na področju razvoja tehnologije in ukvarjanja z magneti v Sloveniji ter zagotavljamo kakovostne magnete po ugodni ceni, ki vas bodo navdušili, obenem pa bodo poskrbeli za kvalitetno delovanje predmetov in procesov.

magneti Slovenija

Magneti redkih zemelj in trajni so izjemno kakovostni

Med izjemno kakovostene magnetne materiale zagotovo uvrščamo magnete redkih zemelj, ki so vrhunski materiali in se uporabljajo v različnih produktih v vsakdanjem življenju. Njihova zapletena proizvodna tehnologija omogoča veliko različnih granulacij glede na uporabnost materialov ter različne korozijske zaščite ter neomejene oblike. Vi nam poveste za kaj potrebujete magnet redkih zemelj, mi vam ga izdelamo in pripravimo za uporabo. Izbirate lahko med različno polarizacijo ter številčnostjo le-te, obenem pa vam zagotavljamo, da boste z našim znanjem vsekozi v prednosti, saj izdelujemo izjemno kakovostne magnete v Ljubljani. Drugi kakovostni magneti, ki jih ponujamo so neodimski magneti, ki spadajo pod trajne in imajo vodilno vlogo v industrijski uporabi permanentnih magnetnih materialov. Njihova največja prednost je doseganje najvišje remanenca, obenem pa zaradi njihove krhkosti potrebujejo dodatno korozijsko zaščito. Gre za močne magnete, ki dosegajo izjemno moč in so zato visoko na vrhu lestvice potreb po magnetnih materialih predvsem v avtomobilski industriji, elektro motorjih, turbinah in industriji bele tehnike. 

cena za močne magnete v Ljubljani

Magneti – sistemi, letve in palice

V našem podjetju se ukvarjamo z izdelovanjem magnetnih materialov, obenem pa izdelujemo tudi magnetne sisteme, letve in palice. Vsako izdelavo prilagodimo potrebam kupca, kjer upoštevamo uporabnost materiala in želje kupcev, izdelamo pa tudi zapletene oz. kompleksne oblike. Magneti vseh vrst in oblik se uporabljajo v različnih vejah industrije od avtomobilske in bele tehnike do lesne in kovinsko predelovalne, v zadnjem času pa se v skladu z razvojem in trendom z veliko pozornostjo posvečamo tudi razvoju obnovljivih virov in reciklaže, saj živimo v času, ko je skrb za okolje izjemno pomembna. V naši ponudbi lahko izbirate med elektro magneti v Sloveniji, kjer z lastnim razvojem in strokovnostjo izdelamo magnet, kjer upoštevamo vaše želje, možna je izbira različnih napetosti in različne tokovne moči. Pred nakupom vam svetujemo, optimiziramo stvari in v kolikor želite naredimo testiranja, vse z željo, da dobite kakovosten magnet, ki bo zadovoljil vaše potrebe in poskrbel za kakovostno delovanje procesov ali posameznega predmeta. Nudimo vam tudi pnevmatske magnetne materiale, ki delujejo v robotiki in hidravlične, ki prenesejo izjemno veliko breme pri visokih temperaturah.

KAKŠNE MAGNETE POTREBUJETE? NEODIMSKI MAGNETI SO NAJBOLJ PRIEMRNI ZA PERMANENTNO UPORABO

Magneti v Ljubljani – izbira je ključnega pomena

V našem podjetju se zavedamo da gre pri magnetih v Ljubljani za nekoliko bolj zapletene procese in produkte, zato vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri. Pomembno je da izberete pravi magnetni material, ki bo poskrbel za kakovostno delovanje. Sodelujemo s proizvajalci po celem svetu vse v želji, da vam v Ljubljani ponudimo kakovostne magnete, ki so na voljo po izjemno ugodni ceni. V kolikor imate glede magnetov kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte ali se oglasite v našem podjetju. Naše prednosti so strokovnost, zanesljivost, hitra odzivnost in zagotavljanje stalne kvalitete in tehnične podpore in prepričani smo, da boste z nami izjemno zadovoljni.