Vozniško dovoljenje B kategorije v dobri avtošoli

Vozniško dovoljenje B kategorijelahko uspešno opravite že pri 18 letih, zato nikar ne oklevajte, temveč čim hitreje poskrbite za veljavnost vozniškega dovoljenja B kategorije. K samemu postopku pridobivanja vozniškega dovoljenja sodi tudi tečaj prve pomoči za vozniški izpit, tečaj cesto prometnih predpisov in teoretični cpp izpit, zdravniški pregled ter program praktične vožnje. V naši priljubljeni avtošoli 3D vam vse omenjeno nudimo za izjemno ceno, zato le pridite v našo šolo vožnje in si priskrbite najcenejše ure vožnje v avtošoli z našimi izkušenim inštruktorji. Cena vozniškega dovoljenja se med posameznimi paketi razlikuje, vsi študentje in dijaki pa ste deležni še dodatnih popustov.

Vozniško dovoljenjeIzjemno nizka cena vozniškega dovoljenja v 3D avtošoli

Če iščete dobro avtošolo, kjer lahko hitro in enostavno poskrbite za veljavnost vozniškega dovoljenja B kategorije, ste pri 3D avtošoli zagotovo na pravem mestu! Pri nas si lahko priskrbite za izjemno nizko ceno vozniško dovoljenje ter vsa preostala potrebna potrdila, ki jih potrebujete za vozniški izpit a ali b kategorije. V naši avtošoli lahko prav tako opravite izpit za motor in moped ter kondicijsko vožnjo, če si želite osvežiti vaše znanje s pomočjo praktičnih ur z našim izkušenim inštruktorjem. Za ceno vozniškega dovoljenja se le obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali po najenostavnejši poti priti do veljavnosti vozniškega dovoljenja.

Nikar ne pozabite poskrbeti za veljavnost vozniškega dovoljenja

V primeru, da vam je bilo vozniško dovoljenje zaradi kršenja cestno prometnih predpisov odvzeto, morate ponovno opravljati celotni vozniški izpit, b ali a kategorije, z izjemo tečaja prve pomoči za vozniški izpit. Cena vozniškega izpita se med posameznimi ponudbami razlikuje, zagotovo pa se vam splača vzeti paket več ur, saj boste tako na posamezno uro vožnje v avtošoli znatno prihranili. Cena vozniškega dovoljenja oz. cena ure vožnje je tako za paket 30ih ur ugodnejša kot če si izberete paket 20ih ur. Lim prej poskrbite za veljavnost vozniškega dovoljenja ter si tako omogočite maksimalno mobilnost, v primeru morebitnih nejasnosti glede cene vozniškega izpita B kategorije ali dodatnih vprašanj o samem postopku pridobivanja vozniškega dovoljenja pa nas le pokličite v tajništvo naše avtošole!

3D d.o.o. | Do veljavnosti vozniškega dovoljenja v dobri avtošoli - povezave do naše spletne strani: