Avtošola 3D Ljubljana

Delate izpit za avto, morda motor in se odločate katero avtošolo izbrati? Odgovor je, Avtošola 3D, šola vožnje, kjer vam bomo izkušeni inštruktorji posredovali vso potrebno znanje za varno vožnjo v cestnem prometu. Šola vožnje zaposluje izkušene inštruktorje, ki vam bomo pomagali, da boste osvojili znanje prve pomoči, CPP-ja, in se naučili varno voziti. Za poučevanje uporabljamo motorje in avtomobile, ki zaradi svoje napredne tehnologije resnično omogočajo varno in udobno vožnjo. Da smo več kot le avtošola dokazuje dejstvo, da vam pri nas omogočamo tudi individualno pomoč, omogočamo »zakup« inštruktorja, skupaj pa se lahko dogovorimo tudi o različnih pristopih učenja, ki vam bi kot individualistu pomagali do kakovostne in varne vožnje po zaključku našega programa.

Šola vožnje Ljubljana

Šola vožnje v Ljubljani

Pri nas lahko opravljate tudi CPP tečaj. Poleg kakovostnega tečaja pa svojim kandidatom ob prijavi ustvarimo uporabniški račun, ki jim omogoča dostop do vseh interaktivnih pripomočkov. Prav tako boste lahko svoje znanje sproti preverjali s kakovostnimi testi za vozniški izpit, ki so našim tečajnikom pogosto v veliko pomoč. Da bi šola vožnje v Ljubljani še naprej ustvarjala dobre voznike, smo si za cilj zadali: povečanje poslovnih površin, zgraditi moderen poligon, sodelovanje pri izboljšanju prometne varnosti in kulture v Sloveniji, ter še naprej zagotavljati kakovost naših storitev.


Šola vožnje - za mlade voznike in zamotoriste

Šola vožnje za mlade voznike in za motoriste (kategorije A2), oziroma tečaj varne vožnje je postal zakonsko obvezen za vse mlade voznike še preden upravljajo praktičen del vožnje. Prednost enodnevnega tečaja je ta, da šola vožnje za mlade voznike vsakega posameznika pripravi, kako reagirati v nevarnih situacijah, da bi se izognili katastrofi. Šola vožnje za mlade voznike je sestavljena iz teoretičnega dela (1ura), praktičnega dela (6 ur) in skupinske delavnice (3 ure). Avtošola 3D za motoriste predstavlja, odslej tudi novost, in sicer nudimo tečaj vožnje, ki poteka v realnih prometnih pogojih. Kar je resnično uspešna nadgradnja znanja za vse motoriste.

Za vse informacije, vprašanje in nasvete se oglasite pri nas ali nas obiščite na naši spletni strani.


Avtošola 3D | S svojimi kakovostnimi storitvami je pomagala že prenekateremu tečajniku do varne in kakovostne vožnje