PRIDOBITE IZPIT ZA TRAKTOR IN OSTALE KATEGORIJE V NAŠI AVTOŠOLI

avtošola ljubljana

V naši avtošoli boste lahko pridobili izpit za traktor in ostale kategorije. Kdor želi pridobiti vozniško dovoljenje za vozila kategorije F, mora opraviti tečaj Varno delo s traktorjem in traktorskimi priključki. Če že imate vozniško dovoljenje za vozila kategorije B, opravite samo tečaj. Imeti morate tudi veljaven opravljen tečaj prve pomoči. Če pa vozniškega dovoljenja za vozila kategorije B še nimate, potem morate opraviti celoten izpit za kategorijo F. Celoten izpit vključuje prvo pomoč, zdravniški pregled, tečaj CPP, najmanj 16 ur vožnje s traktorjem in tečaj Varno delo s traktorjem in traktorskimi priključki. V avošoli moste, kakor tudi v naši avtošoli, lahko izpit za traktor pridobite v najkrajšem možnem času. Naša šola vožnje je prijazna, cenovno ugodna in po kvaliteti primerljiva z avtošolo moste in avtošolo bežigrad. Obiščite našo šolo vožnje in se prepričajte sami.

IZPIT ZA TRAKTOR - AVTOŠOLA, KJER BOSTE DOBILI VSE NA ENEM MESTU, TUDI TEČAJ PRVE POMOČI

izpit za avtoPogoj za pristop k izpitu za traktor je dopolnjena starost 16 let (oziroma da vam ne manjka več kot 6 mesecev do te starosti). Pri starosti 16 let lahko vozimo le traktorje, katerih hitrost ne presega 40 km/h, z dopolnjenimi 18 leti pa lahko vozimo traktorje, katerih hitrost presega 40 km/h. V avtošoli boste lahko opravili celoten potek pridobitve izpita za traktor. V naši šoli vožnje lahko opravite tečaj prve pomoči, tečaj CPP, izpit iz teorije in praktično usposabljanje iz vožnje (najmanj 16 ur). Avtošola nudi kandidatom za izpit za traktor visoko usposobljene inštruktorje. Vse, kar potrebujete je veljavno zdravniško potrdilo, da ste telesno in duševno zmožni voziti traktor. Kandidati, ki že imajo veljaven vozniški izpit za vozila B in C kategorije, opravijo le tečaj Varno delo s traktorjem. V avtošoli moste lahko opravite tečaj prve pomoči brez nepotrebnega čakanja.

V KATERI AVTOŠOLI V LJUBLJANI OPRAVITI IZPIT ZA TRAKTOR?

Različne avtošole ponujajo ugodne cene za opravljanje teorije in praktične vožnje za pridobitev vozniškega dovoljenja za traktor. Ne tvegajte in vozite traktor brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Obiščite nas ali nas pokličite in se dogovorite za termin. V avtošoli moste in avtošoli bežigrad, kakor tudi v drugih avtošolah v Ljubljani, boste zagotovo zadovoljni s ponudbo in pogoji.

Več o avtošoli:http://www.3-d.si/