Cestno prometni predpisi za varno vožnjo v prometu

Poznavanje cestnih pravil in z njimi povezana varna vožnja je osnova vsakega mladega voznika, zato je pomembno, da se tečaj cestno prometnih predpisov vzame resno, saj ne gre zgolj za učenje za test CPP, katerega znanje kmalu pozabimo, ampak nam bo prišlo prav v vsakem trenutku na cesti. V šoli vožnje 3D d.o.o., na Tržaški cesti 2 v Ljubljani vam nudimo kakovostne inštruktorje, ki vam bodo na zanimiv in poučen način predavali teorijo o predpisi in vas naučili voziti avtomobil v praksi. Naša avtošola, deluje že več kot 27 let in veseli nas, da je pri nas vsako leto več kandidatov, ki se želijo izobraževati za voznike motornih vozil. Svoje poslanstvo smo začeli leta 1990, ko smo februarja vpisali svojega prvega kandidata in do sedaj nam je zaupalo že več kot 15.000 kandidatov in kandidatk, katerim smo posredovali naše znanje. Za vožnjo imamo na voljo 10 vozil, za vozniški izpit pa je potrebno opraviti tako praktični del - vožnjo, kot tudi teoretični del - pole Cestno prometnih predpisov.

cestno prometni predpisi - testne pole


Cestno prometni predpisi - znanje za vse življenje

Kot smo omenili že na začetku je pomembno zavedanje, da so cestno prometni predpisi in z njimi povezani zakoni izjemno pomembno znanje, ki vam bo prišlo prav celotno življenje in za katerega je pomembno, da ostane. Tako za teoretični del izpita ni dovolj samo površni pregled pol, ampak je izjemno pomembno, da si preberete teorijo in se jo naučite, saj se boste zaradi znanja o cestno prometnih predpisih veliko varneje peljali, obenem pa se boste izognili kaznim zaradi neznanja cestno prometnih predpisov. V naši avtošoli imamo za teoretični izpit na voljo kakovostne strokovnjake, ki vam bodo predavali na prijazen, zanimiv a vseeno učinkovit način, vse v želji, da si boste pravila zapomnili za vse življenje ne zgolj za čas do izpita. Zagotavljamo vam, da boste na teoretičnih predavanjih uživali in prepričani smo, da se boste pridružili našim zadovoljnim strankam ter vam bo učenje pravil bolj kot obvezo predstavljalo užitek.


Cestno prometni predpisi - tečaj poteka 6 delovnih dni

Za kvalitetno poznavanje cestno prometnih predpisov vam zagotavljamo kakovosten tečaj s priznanimi strokovnjaki in predavatelji, ki vam bodo predavali o tej pomembni temi. Tečaj izvajamo vsakih 14 dni, tako da boste ob prijavi kmalu na vrsti, obenem pa je pomembno vedeti, da tečaj traja šest delovnih dni, kjer v skupaj 24-ih urah spoznate vsa pravila in zakone ter cestno prometne predpise ter se tako pripravite na vašo prvo vožnjo po mestu ali na obrobju. Prepričani smo, dab o z dobrim poznavanjem pravil tudi vaša vožnja veliko boljša, manj stresna in varna tako za vas kot ostale udeležence v prometu. Po končanem izobraževanju o cestno prometnih predpisih morate opraviti izpit pred republiško komisijo, ki se za vse opravlja na Kotnikovi ulici 19a. Z veseljem lahko poudarimo, da je procent uspešno opravljenih izpitov na paraktičnem in teoretičnem delu izjemno visok in zato verjamemo, da boste uspešni tudi vi.

ztakon o cestno prometnih predpisih


Cestno prometni predpisi - ob ustreznem znanju je test izjemno enostaven

Naši predavatelji na Avtošoli 3d svoje poslanstvo jemljejo izjemno resno in predajajo svoje znanje na zanimiv način, predvsem pa od predavanj izjemno veliko odnesete, tako da z opravljanjem testa cestno prometnih predpisov nimate nobenih težav. V kolikor imate v zvezi s cestno prometnimi predpisi, tečajem ali testi kakršnokoli vprašanje, smo vam na voljo preko telefona ali emaila, lahko pa nas obiščete tudi osebno na sedežu našega podjetja, kjer vam bomo z veseljem predstavili kako izgledajo naša predavanja in vam z veseljem odgovorili na vaša vprašanja ter vam pomagali. Avtošola 3d je pravi naslov, v kolikor želite narediti teoretični in prakični izpit za motorno vozilo ter ohraniti znanje za celotno življenje. Obiščite nas.

ALI VAS ZANIMA ZAKON O CESTNO PROMETNIH PREDPISIH?