cpp izpitne pole -  vaje

Testi za CPP izpit (izpitne pole, vaje) za vozniški izpit B kategorije

Testi za CPP izpit oziroma izpitne pole vam bodo pomagale osvojiti potrebno znanje pred začetkom praktičnega dela opravljanja vozniškega izpita B kategorije. S pomočjo vaj in testov za CPP boste hitro in enostavno osvojili vsa potrebna znanja o prometu in vožnji, ki jih potrebujete za varno vožnjo na cesti. V Avtošoli 3D vam ponujamo ugodno ceno za opravljanje CPP tečaja, kjer vas bomo pripravili na izpit pred republiško komisijo. Tečaj Cestno prometnih predpisov (CPP) izvajamo vsakih 14 dni. V šestih delovnih dneh vas v 24 urah tečaja pripravimo na teoretični izpit, ki ga morate opraviti pred pričetkom vožnje z inštruktorjem. Vse informacije o CPP izpitu oziroma tečaju lahko najdete na naši spletni strani, kjer se lahko na tečaj tudi prijavite.


Testi za CPP izpit - učenje s pomočjo izpitnih pol

Vsak, ki se odloča za vozniški izpit B kategorije, ve, da je pred pričetkom praktičnega dela oziroma vožnje potrebno opraviti tečaj CPP. Na predavanjih vas bomo seznanili z vsem, kar morate vedeti, preden začnete z vožnjo. Priprava na vozniški izpit s testi za CPP, ki jih bomo skupaj rešili na predavanjih, so skrbno pripravljeni. S pomočjo testov za CPP boste lahko poglobili svoje znanje, na predavanjih pa jih bomo skupaj pregledali in nepravilne odgovore popravili. Vaje in testi za CPP so namenjeni temu, da poglobite pridobljeno znanje s predavanj. Ne zanašajte se na teste za CPP, ki so dostopni na spletu, kajti ni nujno, da so vsi odgovori v testih za CPP tudi pravilni. Za vozniški izpit B kategorije in kategorij A in H je potrebno opraviti CPP tečaj. Ponujamo vam ugodno ceno za tečaj, kjer boste s pomočjo testov za CPP, izpitnih pol in vaj pridobili vso potrebno znanje za uspešno opravljen izpit pred republiško komisijo.


CPP izpitne pole: preverite svoje znanje

Če želite uspešno opraviti test vozniškega CPP izpita, se morate nanj temeljito in dobro pripraviti. Prvi korak na poti do cilja je poslušanje predavanja CPP, kjer boste s pomočjo testov in izpitnih pol ter vaj preverili, kaj vse ste se naučili. CPP izpitne pole boste pred komisijo na zaključnem izpitu dobro opravili le, če se boste dobro pripravili. In za to bomo poskrbeli mi. S pomočjo starih izpitnih pol boste lahko pridobili nova znanja, prav tako pa vam izpitne pole za CPP pomagajo, da dobite občutek, kako sploh izgleda izpit CPP. Če iščete najboljši pripravljalni tečaj za test CPP kategorije B, potem je Avtošola 3D pravi naslov za vas. Naši izkušeni inštruktorji vam bodo posredovali vso potrebno znanje za uspešno opravljen test za CPP. Na predavanjih pa boste s pomočjo starih izpitnih pol in vaj še dodatno izpopolnili svoje znanje.

PREDHODNO DO VOZNIŠKEGA IZPITA B S SPREMLJEVALCEM


Vozniški izpit B kategorije in testi za CPP

Vozniški izpit za B kategorijo lahko začnete opravljati že pri 17,5 letih, k izpitni vožnji pa lahko pristopite, ko dopolnite 18 let. Pred začetkom praktičnega dela, ki obsega zakonsko določenih minimalno 20 ur vožnje, morate opraviti CPP tečaj. Prav tako pa morate opraviti zdravniški pregled, izpit Prve pomoči in teoretični izpit oziroma teste za CPP pred komisijo izpitnega centra. Nato se lahko lotite praktičnega dela in odvozite predpisan program vožnje. Po končanem praktičnem delu pa sledi še končna vožnja pred komisijo izpitnega centra. Vse informacije o ceni tečaja CPP (predavanja in vaje) so vam na voljo na naši spletni strani, kjer se lahko preko spletnega obrazca tudi prijavite.

Testi za cpp vozniški izpit


CPP izpit: vaje, ki vam bodo pomagale pri poglobitvi znanja

Naš CPP tečaj je zasnovan tako, da s pomočjo praktičnih vaj pridobite vso potrebno znanje za varno in odgovorno ravnanje na cesti. Poleg predavanj bomo skupaj reševali stare izpitne pole in vaje, s pomočjo katerih boste svoje znanje še dodatno poglobili. Prepričani smo, da boste po končanem CPP tečaju popolnoma pripravljeni na teste za CPP pred republiško komisijo.

Vozniški izpit cpp testi, testi cpp b kategorija, cpp izpit vaje