Vozniški izpit - preverite postopek ponovnega opravljanja

Vozniški izpit je danes ne le želja posameznika, temveč tudi zahteva delodajalca. Opravljanja vozniškega izpita se veselijo predvsem mlajši ljudje, medtem ko starejši, ki vozniškega izpita še nimajo, oklevajo. A ker lahko splet okoliščin privede do njegovega odvzema s strani pristojnega organa, se bomo v prispevku osredotočili na ponovno opravljanje vozniškega izpita. Se je tudi vam zgodilo, da vam je bilo vozniško dovoljenje iz takšnih ali drugačnih razlogov odvzeto? Se sprašujete, kaj pa sedaj? Naj vam odgovorimo na vaše vprašanje. V tem primeru je potrebno ponovno opravljanje vozniškega izpita v celoti, seveda brez prve pomoči. Preden se lotite ponovnega opravljanja vozniškega izpita, morate opraviti zdravniški pregled in program dodatnega usposabljanja za varno vožnjo oziroma rehabilitacijski program, ki je določen s strani zdravnika. Šele nato lahko pričnete opravljati ostale obveznosti. S vprašanjem kako do vozniškega izpita B1 in kje opraviti pregled v Ljubljani, se lahko obrnete na Šolo vožnje 3D.

KAKO NAJHITREJE DO VOZNIŠKEGA IZPITA?


Ponovno opravljanje -kje pravzaprav začeti?

Ponovno opravljanje vozniškega izpita si sledi v naslednjem zaporedju. Po opravljenem zdravniškem pregledu za vozniški izpit v Ljubljani (prištejte tudi program dodatnega usposabljanja za varno vožnjo) opravite tečaj CPP in nato teoretični izpit pred komisijo izpitnega centra. Temu sledi praktična vožnja v obsegu minimalno 20 ur, zadnji preizkus na poti do povrnitve vozniškega izpita pa je končna izpitna vožnja pred komisijo. Kako do ponovnega opravljanja? Lotite se ga v Šoli vožnje 3D, v kateri delujemo že 27 let. Pri nas lahko opravite tudi vozniški izpit B1. Sedaj, ko smo vam na kratko predstavili, kako do ponovnega opravljanja vozniškega izpita, preverite še, kaj pomeni kategorija B1.

Vozniški izpit B1


Vozniški izpit B1 - komu je namenjen?

B1 kategorija vozniku dovoljuje vožnjo s štirikolesnikom. Kdor ima opravljen vozniški izpit za B1 kategorijo, si pridobi tudi dovoljenje za vožnjo z vozili iz kategorij AM in G. Za prvo opravljanje vozniškega izpita kategorije B1 in za ponovno opravljanje iz drugih kategorij lahko izberete Šolo vožnje 3D, v kateri se lahko pohvalimo z zelo visokim odstotkom uspešno opravljenih izpitov na praktičnem in teoretičnem delu usposabljanja. Pri nas se ne boste spraševali, kako do izpita. Na naši spletni strani si lahko ogledate rezultate za leto 2016. Na nas se lahko obrnete tudi, če ne veste, kako do vozniškega izpita. Postopek je opisan tudi na naši spletni strani.


Pregled za vozniški izpit tudi v Ljubljani

Se nameravate lotiti prvega ali ponovnega opravljanja vozniškega izpita v Šoli vožnje 3D? Povratniki in začetniki lahko pregled za vozniški izpit opravite v Ljubljani. Na zdravniškem pregledu se ugotavlja, ali je kandidat primeren za vožnjo vozila, zato je ta del na poti do prvega ali ponovnega opravljanja vozniškega izpita neizogiben. Brez opravljenega zdravniškega pregleda kandidat ne more opravljati vozniškega izpita - ne začetnik in ne povratnik.

ponovno opravljanje vozniškega izpita v Ljubljani


Kako do vozniškega izpita in kakšne so cene opravljanja?

S samim postopkom ste sedaj zagotovo že seznanjeni, nismo pa še omenili finančne plati. Študenti in dijaki imajo pri nas posebne ugodnosti, za vse bodoče voznike pa so na voljo tudi različni paketi - 20 ali 30 ur. Če si želite vozniškega izpita, je odločitev za paket ur najboljša izbira, saj boste tako največ prihranili. Tudi za tiste, ki se bodo prijavili na ponovno opravljanje, smo pripravili ugodnosti in sicer paket 21 ur. Točno določene cene posameznih paketov in posamezne ure si lahko ogledate v razpredelnicah na naši spletni strani, našli pa jih boste pod izbranimi kategorijami. Zaupalo nam je že več kot 15.000 kandidatov. Če nam želite zaupati tudi vi, se prijavite na vozniški izpit v najboljši Šoli vožnje 3D. Čakajo vas prijazni in izkušeni inštruktorji vožnje, zaradi katerih bo pot do vozniškega izpita zanimiva, strokovna in zelo poučna. Ne oklevajte niti vsi tisti, ki se boste prijavili na ponovno opravljanje. Tudi vas čakajo prijazni inštruktorji in vozni park z 10 vozili. Vljudno vabljeni vsi, ki si želite vozniškega izpita!