Prva pomoč izpit – organizira RK Slovenije Ljubljana

 

Prva pomoč oziroma izpit se opravlja na območnih enotah RK Slovenije. Da bi lahko pričeli z opravljanjem vozniškega izpita, vam predlagamo, da si najprej priskrbite zdravniško potrdilo pri specialistu medicine in športa. Nato se prijavite na tečaj prve pomoči in šele nato po opravljenem tečaju, se opravlja izpit. Opravljena prva pomoč in izpit sta vstopnici za nadaljevanje tečaja CPP in opravljanje izpita. Ko ste enkrat pridobili potrdilo o opravljanem izpitu prve pomoči in cpp-ja lahko pričnete z vožnjo. Po določenem številu ur se lahko prijavite na zaključno vožnjo, vendar morate še prej opraviti tečaj varne vožnje, ki je obvezen za vse mlade voznike. Ko zberete vsa zahtevana potrdila in opravite tečaj varne vožnje ter vozniški izpit (praktični del), sledi samo še dvig vozniškega dovoljenja.

 

 

Tečaj prve pomoči LjubljanaTečaj prve pomoči Ljubljana – znanje rešuje življenja

Tečaj prve pomoči organizira Rdeči križ Ljubljana, seveda pa ga lahko opravljate tudi po ostalih organizacijah območnega združenja Rdečega križa Slovenije. Tečaj traja 10 šolskih ur (45 min.), vendar ni obvezen, obvezen pa je izpit. Tečaj se prizna vsem tistim, ki so opravili srednjo zdravstveno šolo ali če študirate medicino. Ker je prva pomoč trajna je ni potrebno obnavljati. Za opravljeni tečaj drugje kot v Ljubljani pa potrebujete, zgolj ustrezna dokazila, ki to potrjujejo. Tečaj in izpit sta le prvi del poti, ki jo boste prvozili, da bi pridobili izpit za avto.

 

 

Tečaj prve pomoči Ljubljana - cena

Rdeči križ Slovenije organizira tečaj in izpit prve pomoči, katerih cena znaša:
• tečaj in izpit: 84,36€
• izpit: 55,64€
• tečaj in izpt: 28,72€

Cena izpita ali tečaja je enaka na vseh območnih enotah RK Slovenije, cena tečaja se lahko morda nekoliko razlikuje samo pri avtošolah, v kolikor same organizirajo tečaje.

 

 

Avtošola 3D | Tečaj prve pomoči in izpit lahko opravljate na RK Ljubljana

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
3 D družba za izobraževanje kandidatov za voznike motornih vozil, rent-a-car, gradbene in ostale poslovne dejavnosti d.o.o. Ljubljana, Tržaška 2
Naslov
Tržaška cesta 2
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 4254204
Seznam fraz
Prva pomoč izpit, tečaj prve pomoči Ljubljana, tečaj prve pomoči cena, Izpit za avto, vozniški izpit
ZEMLJEVID