Prijava na CPP

Prijava na CPPPrvi korak na poti do vozniškega izpita je tečaj CPP. Tečaj kandidata seznani s prometnimi znaki cpp in vsemi ostalimi pravili v prometu, ki jih mora poznati. Prva stvar, s katero se kandidat na poti pridobivanja vozniškega izpita sreča, je torej prijava na CPP tečaj. V Avtošoli 3D je prijava na CPP možna na več načinov. Najenostavnejša je prijava na CPP preko obrazca na naši spletni strani, kandidati se lahko prijavijo tudi preko Facebook strani ali e-maila, prijava na CPP pa je možna tudi osebno, v naši pisarni na Tržaški 2. Po tečaju CPP, sledi zdravniški pregled in izpit prve pomoči, nato pa izpit CPP (testi CPP).

Cena CPP tečaja je sestavni del cene celotnega vozniškega izpita (cena CPP, cena zdravniškega pregleda, cena prve pomoči, cena ur vožnje in cena izpitne vožnje) in je tako kandidatom pomembna. Zato v Avtošoli 3D kandidatom nudimo ugodno ceno CPP. Cena CPP tečaja je v Avtošoli 3D nekoliko ugodnejša tudi za kandidate, ki bodo pri nas nadaljevali z vožnjo.

Izpit CPP

Tečaju CPP, po opravljeni prvi pomoči in zdravniškemu pregledu, sledi CPP izpit (testi CPP). CPP izpit se v elektronski obliki rešuje na Agenciji za varnost prometa na Kotnikovi 19a. CPP izpit zajema snov, s katero se kandidat sreča na predavanjih CPP, torej s pravili in zakoni v cestnem prometu, z etiko v prometu, z odgovornostmi in dolžnostmi voznikov, natančno so razloženi prometni znaki (cpp) in ostala pravila, ki jih kandidat mora poznati v prometu. Izpitu cpp sledijo praktične ure vožnje z izbranim inštruktorjem. Prijava na CPP izpit je za razliko od prijave na CPP tečaj možna le osebno in le na upravni enoti. Pri tem pa je prijava na CPP možna na katerikoli upravni enoti na oddelku za promet. CPP cena (cena izpita cpp) je enotna za vse kandidate, in sicer CPP cena znaša 31, 91€.

POHITITE S PRIJAVO NA CPP V LJUBLJANI!