Izpit za avto pri 16. letih - kako opraviti izpit za avto?

Izpit za avto pri 16. letih je mogoč v primeru vožnje v prisotnosti starša oziroma skrbnika. S tečajem CPP lahko pričnete, ko dopolnite 16 let. Po končanem tečaju se na upravni enoti prijavite na teoretični del vozniškega izpita (republiške teste CPP). Po opravljenem teoretičnem izpitu morate v šoli vožnje opraviti še program vožnje oziroma zakonsko predpisanih najmanj 20 ur vožnje, potem nadaljujete vožnjo z izbranim spremljevalcem. Se tudi vi zanimate za izpit za avto, a še niste dopolnili 16 let? Opravljate ga lahko tudi v avtošoli 3D. Vozniški izpit za avto je velika odgovornost, zato pri voznikih, mlajših od 16 let, zakon med vožnjo zahteva prisotnost odrasle osebe. Vljudno vabljeni k ogledu naše spletne strani, na kateri boste našli vse informacije o izpitu za avto pri 16.letih.

izpit za avto

Izpit za avto

Izpit za avto je dandanes velika nuja, zato se zanj odločamo vse bolj zgodaj. Tako je mogoče opravljati izpit za avto pri 16.letih. Vozilo, ki ga vozi kandidat oz. voznik s spremljevalcem, mora biti označeno s predpisano 'L' tablico zelene barve, ki mora biti nameščena na levi polovici zadnje strani vozila. Si tudi vi želite izpita za avto? Pridite v avtošolo 3D! Vabimo vas tudi k ogledu naše spletne strani, na kateri boste našli dodatne informacije. Opravljate lahko tudi vozniški izpit za avtomatski menjalnik.

Izpit za avto pri 16

Izpit za avto pri 16.letih

Izpit za avto pri 16. letih nam omogoča, da izpit opravimo predčasno in si tako pridobimo dodatne izkušnje pri vožnji. Seveda pa moramo v tem primeru voziti v spremstvu. Vas zanima vozniški izpit - avto? Obiščite nas v avtošoli 3D, v kateri lahko opravljate tudi izpit za avto pri 16.letih! Obiščite našo spletno stran:http://www.3-d.si/motor-A-neomejeno

PREVERITE CENE VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA