Šola vožnje v Ljubljani 3D - tradicija, kakovost in varnost


Šola vožnje v Ljubljani
3D se lahko pohvali z vrsto let tradicije. Prvega kandidata smo na cestišče poslali daljnega leta 1900, za tem smo izobrazili in izšolali še nadaljnjih 15.000 kandidatov. Uspeh naše šole vožnje je v primerjavi z drugimi avtošolami v Ljubljani v povprečju za kar 10% večji.

SE SPRAŠUJETE KAKO DO IZPITA ZA AVTO?


V šoli vožnje v Ljubljani vam ponujamo veliko različnih programov šole vožnje


V naši šoli vožnje v Ljubljani vam omogočamo tako udeležbo na tečajih za cestno prometne predpise, kot tudi ure praktične vožnje za različna motorna vozila. Odločite se lahko za opravljanje izpita za naslednja motorna vozila:

  • osebno vozilo ”B”
  • osebno vozilo s spremljevalcem ”B s spremljevalcem”
  • motor ”A” neomejeno,
  • motor ”A” do 350ccm
  • motor ”A1” do 125ccm
  • moped ”AM” do 50ccm

V šoli vožnje v Ljubljani vam je na voljo tudi program za povratnike


Ponujamo vam tudi poseben program šole vožnje za povratnike. V primeru, da so vam vozniško dovoljenje odvzeli, morate opraviti vozniški izpit v celoti. Zraven tega morate opraviti tudi rehabilitacijski program, ki ga določi pooblaščeni zdravnik.

Šola vožnje Ljubljana


V naši avtošoli do lažje pridobitve vozniškega dovoljenja pomagamo tudi tujcem


Če ste tujec z državljanstvom EU in imate tuje vozniško dovoljenje, pa boste nekaj časa bivali v Sloveniji, lahko zaprosite za izdajo slovenskega vozniškega dovoljenja. Če niste prebivalec EU in potrebujete vozniško dovoljenje, ga lahko opravite z udeležbo na zdravniškem pregledu ter z narejenim vozniškim izpitom. Oglejte si spletno stran:http://www.3-d.si/osebno-vozilo-B o naši šoli vožnje in se prepričajte o ugodnih cenah.


Več o šoli vožnje v Ljubljani si lahko ogledate na naši spletni strani


Vas zanima več o šoli vožnje v Ljubljani? Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o kakovostnih programih šole vožnje, ki vam jih ponujamo. Seveda smo vam na voljo tudi po telefonu, kjer se lahko pozanimate o stvareh, ki vas glede šole vožnje še zanimajo. Naši inštruktorji so prijazni in vam bodo rade volje priskočili na pomoč.

šole vožnje