Šola vožnje 3D - tradicija, kakovost in varnost


Šola vožnje v Ljubljani 3D se lahko pohvali z vrsto let tradicije. Prvi kandidat je v naši šoli vožnje uspešno opravil vozniški izpit že leta 1900, sledilo pa mu je še okrog 15.000 kandidatov. Uspeh naše šole vožnje je v primerjavi z drugimi avtošolami v Ljubljani Bežigrad v povprečju za kar 10% večji.

avtošola center


V šoli vožnje v Ljubljani vam ponujamo veliko različnih programov šole vožnje


V naši šoli vožnje vam ponujamo več programov voženj, ki se jih lahko udeležite. Seveda je vstopnica za udeležbo na praktičnih tečajih vožnje, uspešno opravljen izpit iz cestno prometnih predpisov. Pri nas se lahko udeležite predavanj iz CPP, tečaj in izpit iz prve pomoči v avtošoli, pa je potrebno opraviti drugje. Po uspešno končanem izpitu CPP se lahko udeležite enega izmed programov, ki vam jih v naši šoli vožnje center ponujamo. Odločite se lahko za opravljanje izpita za naslednja motorna vozila:

  • osebno vozilo ”B”
  • osebno vozilo s spremljevalcem ”B s spremljevalcem”
  • motor ”A” neomejeno,
  • motor ”A” do 350ccm
  • motor ”A1” do 125ccm
  • moped ”AM” do 50ccm


V šoli vožnje v Ljubljani vam je na voljo tudi program za povratnike


V naši šoli vožnje vam ponujamo poseben program šole vožnje za povratnike, ki je zelo uporaben, če želite po odvzemu vozniškega dovoljenja ponovno opravljati izpit. Pred tem je potrebno opraviti rehabilitacijski program, ki ga določi pooblaščeni zdravnik.

VEČ O CPP TEORIJI


V naši šoli vožnje do lažje pridobitve vozniškega dovoljenja pomagamo tudi tujcem


V primeru, da ste tujec z državljanstvom EU in imate tuje vozniško dovoljenje, pa boste nekaj časa bivali v Sloveniji, lahko zaprosite za izdajo slovenskega vozniškega dovoljenja. Če pa niste prebivalec EU in potrebujete vozniško dovoljenje, vam pri nas ponujamo poseben program za pridobitev vozniškega dovoljenja za tujce.

Šola vožnje


Več o šoli vožnje v Ljubljani si lahko ogledate na naši spletni strani


Vas zanima več o šoli vožnje v bližini centra Ljubljane? Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o kakovostnih programih šole vožnje, ki vam jih ponujamo. Seveda smo vam na voljo tudi po telefonu, kjer se lahko pozanimate o stvareh, ki vas glede šole vožnje še zanimajo. Naši inštruktorji so prijazni in vam bodo rade volje priskočili na pomoč. Obiščete pa nas lahko tudi v Bežigradu in se z našimi prijaznimi inštruktorji pogovorite v živo. Preberite več tukaj: http://www.3-d.si/kondicijska-voznja