Tečaj prve pomoči Ljubljana je pogoj za opravljanje vozniškega izpita

Zakonsko določeni pogoji za izpit vključujejo tudi tečaj prve pomoči (Ljubljana), izpit iz prve pomoči, tečaj in izpit iz cestnoprometnih predpisov, zdravniško spričevalo oziroma potrdilo, da je kandidat zdravstveno ustrezen ter vsaj 20 ur praktičnega usposabljanja (vožnje z inštruktorjem), ki mu sledi izpitna vožnja pred komisijo - za izpit za avto B kategorija. Cena izpita za avto je zato nekoliko višja, kot je zgolj seštevek števila posameznih ur vožnje, zato je opravljanje vozniškega izpita lahko za družine kar velika zalogaj. V avtošoli 3D - šola vožnje Ljubljana - smo vam vse skupaj olajšali s ponudbo paketov ur vožnje, s katerimi lahko kar precej prihranite, pri nas pa lahko opravite tudi tečaj prve pomoči (Ljubljana) - in cena izpita za avto je nekoliko nižja.

Šola vožnje Ljubljana
Tečaj prve pomoči (Ljubljana)

Šola vožnje Ljubljana bodoče voznike pripravlja na dobro in varno vožnjo in sodelovanje v prometu. Ob tem je za opravljanje vozniškega izpita zakonsko določeno tudi, da mora vsak kandidat opraviti tečaj prve pomoči. Ljubljana vam sicer to možnost ponuja tako rekoč na vsakem koraku, a najenostavneje je, če to storite kar pri nas. Cena izpita za avto poleg samih ur v spremstvu inštruktorja vključuje tudi tečaj in izpit iz cestnoprometnih predpisov, zdravniški pregled in potrdilo, tečaj prve pomoči, izpitno vožnjo in izdajo vozniškega izpita. Vse to so nujna znanja za opravljanje vozniškega izpita, ki jih mora voznik poznati, če se želi varno vključiti v promet.

Cena izpita za avto za povratnike

Najpogosteje voznikom odvzamejo izpit za avto B kategorija. V tem primeru morate ponovno na opravljanje vozniškega izpita. Ta vključuje vse že omenjene pogoje, izpustite lahko le tečaj prve pomoči (Ljubljana), ki je trajen, zato tudi izpit iz prve pomoči velja kljub odvzemu dovoljenja. Vaše obveznosti torej vključujejo zdravniški pregled in ustrezen rehabilitacijski program ali dodatno usposabljanje za varno vožnjo, tečaj in teoretični izpit CPP, najmanj 20 ur vožnje z inštruktorjem in končno izpitno vožnjo pred komisijo. Cena izpita za avto je precej nižja, če se v naši šoli vožnje odločite za paket za povratnike, tečaj prve pomoči Ljubljana pa lahko izpustite.

3D avtošola |Ponovno opravljanje vozniškega izpita - povezave do naše spletne strani: