Avtošola Ljubljana - center


Avtošola 3D (avtošola Ljubljana Vič) je prava izbira, če bi radi opravljali vozniški izpit v okrožju (avtošola) Ljubljana - center. Avtošola 3D (avtošola Ljubljana Vič) je za kandidate ugodna zaradi svoje lokacije - avtošola Ljubljana center - ki je kandidatom hitro dostopna z mestnim avtobusom. Povezave mestnega avtobusa Ljubljana center - Avtošola 3D (avtošola Ljubljana Vič) so hitre, kratke, predvsem pa pogoste, kar pomeni, da kandidat, ko zaključi s predavanji CPP ali s praktičnimi urami vožnje, ne bo dolgo čakal na prevoz in s tem ne bo izgubil dodatnega časa.

Poleg ugodne lokacije, hitro dostopne iz centra Ljubljane, Avtošola 3D (avtošola Ljubljana Vič) za kandidate poskrbi tudi z drugimi ugodnosti. Ena od teh je nedvomno cenik avtošole. Avtošola 3D (avtošola Ljubljana Vič) pa je ena tistih avtošol (avtošola Ljubljana center), ki glavni poudarek daje na kakovostna predavanja cestno prometnih predpisov in na kakovosten program praktičnih ur vožnje. Kandidati morajo opraviti zakonsko predpisanih najmanj 20 ur vožnje z izbranim inštruktorjem. Predpisani minimum ur pa velja tako za kandidate, ki želijo opravljati vozniški izpit pri 16 letih, kot tudi za vse, ki se za izpit odločijo kasneje. V Avtošoli 3D (avtošola Ljubljana center) je na prvem mestu skrb za kandidata in njegovo varnost ter vcepljanje skrbi za varnost in prometno etiko kandidatom.


Cenik - avtošola


Glavni razlog za kandidatovo izbiro avtošole je pogostno ravno cenik avtošole. Avtošola 3D ima, kot omenjeno, ugodnosti tudi pri ceni tečaja in ur vožnje. Cenik Avtošole 3D je posebej ugoden za kandidate, ki bodo v avtošoli opravljali tako tečaj CPP, kot tudi ure vožnje. Predvsem pa je cenik Avtošole 3D ugoden za kandidate, ki se bodo odločili za pakete ur in še posebej za tiste, ki so študente ali dijaki. Med slednjimi je namreč nemalo takšnih, ki se odločijo pridobivati izpit pri 16 letih, zato jim cenovne ugodnosti pridejo še posebej prav.

OGLEJTE SI NAŠ CENIK

vozniški izpitavtošola ljubljana