Cena izpita za avto

Z dopolnjenim 18. letom lahko kandidat pridobi izpit za avto. Cena tega pa je odvisna predvsem od števila ur, ki jih bo kandidat potreboval. Tako za izpit B kategorije, kot tudi za vozniški izpit A kategorije je zakonsko predpisanih najmanj 20 ur vožnje, kar pomeni, da je lahko izpitna vožnja šele 21. ura. Cena vozniškega izpita je sestavljena iz cene Tečaja CPP, zdravniškega pregleda, Izpita CPP, Tečaja in Izpita prve pomoči ter cene ur vožnje.


Ker mladim samostojnost omogoči tudi izpit za avto, cena ni nepomembna. Za dijake in študente imamo tako za izpit B kategorije pripravljene pakete ugodnosti. Cena vozniškega izpita tako dijakom in študentom, če se odločijo za paket ur, omogoči ugodnejše pridobivanje vozniškega dovoljenja. Kljub temu, da je cena izpita za avto pomembna, pa v Avtošoli 3D dajemo poudarek tudi na kakovostno izobraževanje in varno udeležbo v prometu za vse kandidate, ki pridobivajo izpit B kategorije ali pa vozniški izpit A kategorije.

Izpit B kategorije

Izpit za avto cenaIzpit za avto lahko prične kandidat pridobivati že pri 16. letih, vendar pa vozniški izpit pri 16. letih kandidatu še ne dovoljuje samostojne vožnje. Vozniški izpit pri 16. letih pomeni za kandidata vožnjo s spremljevalcem do njegove polnoletnosti in pridobitve vozniškega izpita pred republiško izpitno komisijo. Cena vozniškega izpita pri vožnji s spremljevalcem vključuje vse, kar vključuje cena izpita B kategorije za kandidate, ki so že polnoletni in bodo vozili samostojno. Izpit za avto - cena je navadno najpomembnejša pri odločitvi za pričetek usposabljanja za voznika, pri nas pa poleg cene izpita za avto, ki je za dijake in študente ugodnejša, poudarjamo tudi varnost in kakovostno usposabljanje.

Pomembno pri opravljanju vozniškega dovoljenja

Kaj je pomembno, ko se kandidat odloči opravljati izpit za avto? Cena je en dejavnik. Poleg cene vozniškega izpita in izbora prave avtošole pa je zelo pomembno tudi, da je kandidat pripravljen na usposabljanje za voznika in si tega tudi želi. S pravo motivacijo bo kandidat izpit opravil hitreje, bo bolj zadovoljen in tudi cena vozniškega izpita bo nižja.

Avtošola 3D | Cena izpita za avto v naši avtošoli je izjemno ugodna - povezave do naše spletne strani: