CPP izpit - prijava čimprej

CPP izpit

CPP izpit - s prijavo ne čakajte, v kolikor ste se odločili za opravljanje vozniškega izpita, saj pred uspešno opravljenim izpitom iz CCP ni mogoče opravljati obveznih ur za praktično vožnjo. Prijava na CPP izpit pa tudi ni vse, kar morate opraviti, preden boste v žep lahko pospravili svoj vozniški izpit. Pred prijavo na CPP izpit morate opraviti še:

  • zdravniški izpit: ta se opravi pred pričetkom praktičnega dela; marsikatera avtošola organizira tudi zdravniški izpit, lahko ga pa opravite samostojno pri eni od pooblaščenih organizacij,
  • prvo pomoč: organizira Rdeči križ. Na tečaju pridobite teoretično in praktično znanje, nato pa opravljate pisni in ustni del izpita iz prve pomoči.

Sledita tečaj in prijava na CPP izpit. Prejmete CPP izpitne pole, po teoretičnem delu tečaja pa sledi izpit CPP na določen termin. Šele uspešno opravljenem CPP testu sledi vozniski izpit oziroma opravljanje praktične vožnje.

CPP izpit - prijava pri Avtošoli 3D


Prijavo na CPP izpit lahko opravite kar pri Avtošoli 3D, in to enostavno z izpolnjenim kontaktnim obrazcem na spletni strani. Pri nas dobite tudi CPP izpitne pole, določimo termin za CPP izpit in srečno na šolsko vožnjo!

Prijava na CPP izpit poteka kadarkoli, termin za CPP izpit pa je določen po opravljenem tečaju, ki ga izvajamo vsakih 14 dni. Pred pričetkom prejmete tudi CPP izpitne pole, tečaj pa traja 24 ur, razporejenih na 6 delovnih dni.

CPP izpitne pole za opravljen CPP izpit »v prvo«

Izpit CPP CPP izpitne pole so kratica za cestno prometne predpise. Prejmete jih ob prijavi na CPP izpit in vsebujejo teoretična vprašanja, ki se jih je potrebno naučiti, da opravite vozniski izpit. CPP testi niso enostavni, saj je potrebno za opravljanje vozniškega izpita poznati vsa pravila in vse situacije, do katerih lahko pride med vožnjo. CPP izpitne pole vam pomagajo do uspešno opravljenega izpita za cestno prometne predpise, teorijo in tečaj poslušate pri nas v Avtošoli 3D, CPP izpitne pole pa lahko za vajo rešujete tudi preko spleta.

VEČ O CPP IZPITNIH POLAH