Opravljanje vozniškega izpita – avtošole v Ljubljani

Opravljanje vozniškega izpitaAvtošole v Ljubljani so odlična izbira za kandidate iz različnih krajev v Sloveniji, ki v Ljubljani obiskujejo srednjo šolo ali fakulteto. Med avtošolami – avtošole v Ljubljani – je Avtošola 3D zagotovo ena tistih, v kateri je skrb za kandidate na prvem mestu. Prizadevamo si, da je opravljanje vozniškega izpita za naše kandidate prijetna izkušnja, ki jih opremi z mnogo znanja in jih varno pripelje do cilja. Opravljanje vozniškega izpita tako z izjemo zdravniškega pregleda in prve pomoči poteka na enem mestu. Na Tržaški 2 naši kandidati opravljajo tečaj CPP. Pri tem je prijava na CPP (tečaj) lahko osebna, preko telefona ali naše spletne strani. Kasneje, po opravljenem izpitu CPP, pa le nekaj metrov stran z inštruktorji pričenjajo ter končujejo z urami vožnje. Z lokacijo Avtošole 3D – šole vožnje Ljubljana - nedaleč od centra Ljubljane, ki je z mestnim prometom hitro dostopna, in prilagodljivimi inštruktorji poskrbimo, da poteka opravljanje izpita za avto kar se da hitro, hkrati pa kandidatom zagotavljamo kakovostno in varno usposabljanje.

 

Opravljanje vozniškega izpita za A in B kategorijo

Avtošola 3D je odlična izbira za vse kandidate, ki jih zanima opravljanje vozniškega izpita tako za kategorijo B (osebni avtomobil), kot tudi za kategorijo A (motor). Obe kategoriji zahtevata najprej opravljen Tečaj CPP, zdravniški pregled, prvo pomoč in izpit CPP, ki za vse avtošole v Ljubljani poteka na Agenciji za varnost prometa na Kotnikovi 19a v  Ljubljani. Nato se opravljanje vozniškega izpita za avto preseli na praktične ure vožnje z inštruktorjem.

 

Prijava na CPP

Prijava na CPP je kandidatov prvi korak, ko se odloči za opravljanje vozniškega izpita. Prijava na CPP (tečaj), ki se izvaja v Avtošoli 3D, je mogoča osebno, preko telefona ali spletne strani, prijava na CPP (izpit) pa je za vse avtošole v Ljubljani mogoča le na upravnih enotah. Cena CPP tečaja je za kandidate, ki z urami vožnje nadaljujejo pri nas, nekoliko ugodnejša, s čimer si prizadevamo opravljanje vozniškega izpita kandidatom malo olajšati.

 

 

Avtošola 3D | Opravljanje vozniškega izpita v avtošoli v Ljubljani - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
3 D družba za izobraževanje kandidatov za voznike motornih vozil, rent-a-car, gradbene in ostale poslovne dejavnosti d.o.o. Ljubljana, Tržaška 2
Naslov
Tržaška cesta 2
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 4254204
Seznam fraz
avtošole v Ljubljani, opravljanje vozniškega izpita, prijava na cpp  
ZEMLJEVID