Opravljanje vozniškega izpita - avtošole v Ljubljani

Opravljanje vozniškega izpitaAvtošole v Ljubljani so odlična izbira za kandidate iz različnih krajev v Sloveniji, ki v Ljubljani obiskujejo srednjo šolo ali fakulteto. Med avtošolami - avtošole v Ljubljani - je Avtošola 3D zagotovo ena tistih, v kateri je skrb za kandidate na prvem mestu. Prizadevamo si, da je opravljanje vozniškega izpita za naše kandidate prijetna izkušnja, ki jih opremi z mnogo znanja in jih varno pripelje do cilja. Opravljanje vozniškega izpita tako z izjemo zdravniškega pregleda in prve pomoči poteka na enem mestu. Na Tržaški 2 naši kandidati opravljajo tečaj CPP. Pri tem je prijava na CPP (tečaj) lahko osebna, preko telefona ali naše spletne strani. Kasneje, po opravljenem izpitu CPP, pa le nekaj metrov stran z inštruktorji pričenjajo ter končujejo z urami vožnje. Z lokacijo Avtošole 3D - šole vožnje Ljubljana - nedaleč od centra Ljubljane, ki je z mestnim prometom hitro dostopna, in prilagodljivimi inštruktorji poskrbimo, da poteka opravljanje izpita za avto kar se da hitro, hkrati pa kandidatom zagotavljamo kakovostno in varno usposabljanje.

Opravljanje vozniškega izpita za A in B kategorijo

Avtošola 3D je odlična izbira za vse kandidate, ki jih zanima opravljanje vozniškega izpita tako za kategorijo B (osebni avtomobil), kot tudi za kategorijo A (motor). Obe kategoriji zahtevata najprej opravljen Tečaj CPP, zdravniški pregled, prvo pomoč in izpit CPP, ki za vse avtošole v Ljubljani poteka na Agenciji za varnost prometa na Kotnikovi 19a v Ljubljani. Nato se opravljanje vozniškega izpita za avto preseli na praktične ure vožnje zinštruktorjem.

Prijava na CPP

Prijava na CPP je kandidatov prvi korak, ko se odloči za opravljanje vozniškega izpita. Prijava na CPP (tečaj), ki se izvaja v Avtošoli 3D, je mogoča osebno, preko telefona ali spletne strani, prijava na CPP (izpit) pa je za vse avtošole v Ljubljani mogoča le na upravnih enotah. Cena CPP tečaja je za kandidate, ki z urami vožnje nadaljujejo pri nas, nekoliko ugodnejša, s čimer si prizadevamo opravljanje vozniškega izpita kandidatom malo olajšati.

Avtošola 3D | Opravljanje vozniškega izpita v avtošoli v Ljubljani - povezave do naše spletne strani: