Dobra avtošola Ljubljana - 3D šola vožnje

3D je dobra avtošola (Ljubljana, Tržaška 2), kjer lahko hitro in enostavno poskrbite za vse obveznosti, ki jih zahteva izpit za avto, ter si tako priskrbite vozniško dovoljenje. Poleg vozniškega izpita b kategorije lahko pri nas opravljate tudi izpit za motor in moped ter izpit za avto s spremljevalcem. Skupaj s tečajem in cpp izpitom pa morate opraviti tudi tečaj prve pomoči za vozniški izpit ter zdravniški pregled in praktično vožnjo. Posamezna cena ure vožnje v avtošoli se med ponujenimi paketi razlikuje, v primeru morebitnih nejasnosti pa se v času uradnih ur le obrnite na našo dobro avtošolo v Ljubljani in z veseljem vam bomo pomagali!

Dobra avtošola LjubljanaZ dobro avtošolo v Ljubljani enostavno do vozniškega dovoljenja

Vozniško dovoljenje se splača opraviti čim prej, da lahko nato dlje časa pridobivate izkušnje na cesti ter si omogočite maksimalno mobilnost. K samemu končnemu delu izpita za avto lahko pristopite z 18 leti, vse preostale tečaje in izpite, ki so potrebi za pridobitev veljavnosti vozniškega dovoljenja, pa lahko pričnete opravljati že prej. Cena ure vožnje v avtošoli je za študente in dijake prav tako cenejša, v naši dobri avtošoli v Ljubljani pa prav tako sprejemamo povratnike ter vam v primeru odvzema izpita za avto nudimo možnost ponovnega opravljanja vozniškega izpita b kategorije. V primeru, da imate dodatna vprašanja glede cene posamezne ure vožnje v avtošoli ali glede drugih nejasnosti pa nas le kontaktirajte!

Izjemno nizka cena ure vožnje v avtošoli 3D

Si želite hitro in kar se da ugodno opraviti vozniško dovoljenje? Potem je naša dobra avtošola (Ljubljana, Tržaška 2) pravi odgovor za vas! Za dijake in študente omogočamo celo dodatne popuste in ugodnosti, cena ure vožnje v avtošoli pa je najcenejša v primeru, da zakupite paket tridesetih ur. Naša dobra avtošola v Ljubljani vam prav tako nudi možnost opravljanja tečaja prve pomoči za vozniški izpit, cpp izpita ter celo kondicijsko vožnjo, če si morda želite obnoviti vaše znanje s pomočjo praktičnih ur z našimi izkušenimi inštruktorji.

3D d.o.o.| Dobra avtošola v Ljubljani - povezave do naše spletne strani: