CPP Ljubljana - kje opraviti CPP izpit v Ljubljani?

CPP Ljubljana vam nudijo različne avtošole - katero izbrati, je povsem vaša odločitev. Pogosto se kandidati posvetujejo z znanci in preverijo ugodnosti, ki jih ponujajo različne avtošole. CPP izpit v Ljubljani lahko opravljate tudi v avtošoli 3D. CPP za voznika 'B' kategorije se v šoli vožnje lahko pričnete usposabljati pri 17,5 letih. K izpitni vožnji lahko pristopite, ko dopolnite 18 let. V šoli vožnje morate opraviti zakonsko predpisanih najmanj 20 ur vožnje in izpitno vožnjo. Vse dodatne informacije (med katerimi je tudi cenik) lahko preverite na naši spletni strani. Če kljub temu ne najdete odgovora na vprašanje v povezavi s CPP Ljubljana, nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali. Vas zanima CPP za avto? Vljudno vabljeni k ogledu naše spletne strani!

CPP Ljubljana

CPP izpit v Ljubljani

CPP izpit v Ljubljani lahko opravljate tudi v avtošoli 3D. Tečaj cestno prometnih predpisov izvajamo vsakih 14 dni. V šestih delovnih dneh vas v 24 urah tečaja pripravimo na teoretični izpit, ki ga morate opraviti pred republiško komisijo, na Kotnikovi ulici 19a. CPP v Ljubljani vam je na voljo na več lokacijah - odločite se za pravo. Odlična izbira je avtošola 3D, v kateri so kandidati izjemno uspešni. V kolikor se odločite, da boste CPP b kategorije opravljali pri nas, nas kontaktirajte. Prijavite se na CPP izpite v Ljubljani.

PREVERITE TUDI IZPIT ZA MOTOR

Vozniški izpit CPP testi

CPP v Ljubljani

CPP v Ljubljani lahko opravite v avtošoli 3D, v kateri boste pridobili vsa teoretična in praktična znanja. Ena izmed najpomembnejših stvari, ki jih dosežemo v življenju, je tudi vozniški izpit CPP testi so ključnega pomena! Pridite v avtošolo 3D in opravite CPP v Ljubljani! Preberite več tukaj:http://www.3-d.si/moped-AM