Avtošola v centru Ljubljane z dolgoletno tradicijo - avtošola 3D


Se tudi vi odločate za opravljanje vozniškega izpita pa niste prepričani katero avto šolo izbrati? Predstavljamo vam avtošolo 3D. Smo avtošola v Ljubljani, ki je do svojih kandidatov prijazna in skrbna ter jim na poti do vozniškega izpita za motorna vozila pomaga in jih vzpodbuja. Tradicija naše avtošole v Ljubljani je dolga, prvega kandidata smo z vozniškim izpitom na cestišče poslali že leta 1900, do danes pa smo izobrazili in na samostojno vozniško pot poslali še 15.000 kandidatov.


V avtošoli v Ljubljani lahko opravite tudi CPP tečaj


V naši avtošoli vam ponujamo tako možnost udeležbe na tečaju cestno prometnih predpisov, kot tudi praktičen tečaj vožnje. Tečaj CPP izvajamo vsakih 14 dni. V šestih dneh vas skozi 24 ur tečaja pripravimo na opravljanje izpita.

VEČ O CPPJU V LJUBLJANI


Tečaj vožnje v avtošoli v centru mesta je kakovosten, do izpita za želeno motorno vozilo pa tako pridete hitro


Naša avtošola se lahko pohvali z odličnim voznim parkom in s kar desetimi šolskimi vozili, s pomočjo katerih bodo vaše izkušnje v prometu kvalitetne in hkrati prijetne. Tudi inštruktorji, ki bodo za vas med urami vožnje skrbeli, so prijazni, razumevajoči in kandidate radi vzpodbujajo. Se sprašujete koliko ur boste v avtošoli potrebovali? Pri nas vam zagotavljamo, da boste izpit opravili hitro, vaše znanje o cestno prometnih predpisih in sami vožnji pa bo trdno in kakovostno. Rezultati naše avtošole v centru Ljubljane so za vsaj 10% višji od ostalih avto šol v bližini.

Avtošola Ljubljana


V primeru vprašanj o avtošoli v Ljubljani smo vam ves čas na voljo


Vas zanima več o naši avtošoli v centru Ljubljane? Oglejte si spletno stran:http://www.3-d.si/osebno-vozilo-B naše avtošole v Mostah in se prepričajte o široki in kvalitetni ponudbi, ki vam jo ponujamo pri nas. Seveda smo vam za vsa vprašanja dosegljivi tudi po telefonu ali e-mail naslovu. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naših prostorih, kjer vam bodo prijazni inštruktorji in ostalo osebje, z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam o avtošoli v centru še zastavljajo ter vas tako pripravili na začetek tečaja vožnje.

avtošola center