Šola vožnje (Vič, Šiška, Moste idr.): najboljša avtošola v Ljubljani

avtošola moste ali centerŠola vožnje 3D je znana kot profesionalna in ugodna ljubljanska šola vožnje oz. avtošola. Moste, center, Bežigrad, Vič so le nekateri predeli Ljubljane, od koder prihajajo kandidati, ki jim je do vozniškega izpita pomagala naša šola vožnje - najboljša in najugodnejša avtošola. Center Ljubljane oziroma začetek Viča je lokacija, kjer najdete našo šolo vožnje. Seveda pa niso le prebivalci Ljubljane tisti, ki izberejo našo avtošolo. Prebivalcem iz Most, Bežigrada, Šiške ipd. se pogosto pridružujejo tudi tisti iz okoliških krajev. Privabita jih izjemen ugled, ki ga uživa naša šola vožnje, obenem pa odlična lokacija, saj smo lahko dostopna avtošola v Bežigradu, Mostah ali morda Grosuplju - ne glede na to, od kod prihajate, vas naša šola vožnje usmeri na pravo pot. Pot proti samostojni vožnji!

AVTOŠOLA ZA VSE PREBIVALCE MOST

Izjemen uspeh kandidatov, s katerim se lahko pohvali naša šola vožnje

Uspešnost kandidatov, ki jih pripravlja naša šola vožnje, je visoko nad povprečjem drugih slovenskih šol vožnje, obenem pa tudi nad povprečjem ljubljanskih avtošol. Moste, Bežigrad in drugi predeli Ljubljane ponujajo precej možnosti, a če vas zanima najugodnejša in obenem najkakovostnejša šola vožnje, je prava izbira naša avtošola center. Izbirate lahko med različnimi kategorijami, na katere vas pripravi naša avtošola. Izpit za traktor je denimo ena izmed možnosti, ki so vam na voljo, če se vpišete v našo avtošolo. Izpit za traktor, osebno vozilo kategorije B ali motor boste s pomočjo naše šole vožnje opravili v najkrajšem možnem času!

AVTOŠOLA ZA VSE PREBIVALCE IZ CENTRA LJUBLJANE

Kako do naše avtošole (Moste in drugi deli Ljubljane z okolico)

Ste iz Šiške, Most ali Bežigrada? Avtošola 3D je enostavno dostopna za vse prebivalce Ljubljane, ki jih zanima najboljša avtošola - za izpit za traktor, osebno vozilo in druge kategorije. Najdete nas na Tržaški 2 (začetek Viča, bližina centra). Do avtošole se lahko iz Most in drugih predelov Ljubljane ter okoliških krajev pripeljete tudi z mestnim/primestnim prometom. Če želite do naše šole vožnje, izstopite na postaji Tobačna. Vabljeni!

šola vožnje moste