Vozniški izpit B kategorije v Avtošoli 3D

Vozniški izpit je nekaj, brez česar si je življenje kar težko predstavljati. Ko smo mobilni, se nam ni potrebno zanašati na javni prevoz ali druge osebe, sami lažje razporejamo svoj čas, ima pa vozniški izpit še druge prednosti, med katerimi so gotovo:

  • Vozniški izpitz vozniškim izpitom si povečamo možnosti pri iskanju službe,
  • s prevozom lahko priskočimo na pomoč družini in prijateljem,
  • vozniški izpit pride prav v nujnih situacijah, ki zahtevajo hitro ukrepanje in transport,
  • olajša nam vsakodnevne opravke, kot so dostavljanje otrok v šolo ali večji nakupi,
  • z vozniškim izpitom si olajšamo prevoz in planiranje dopusta,
  • vozniški izpit je simbol vstopa v odraslost (najnižja starost za vozniški izpit je 16 let),
  • vozniški izpit izkazuje disciplino.

Razlogov, zakaj bi se odločili za vozniski izpit in CPP test je še več, med drugim je lasten avto manjši strošek kot taksi služba ali celo javni prevoz, v kolikor ga potrebujemo za daljše relacije ali si prevoz deli celotna družina.

Do vozniškega izpita pri 16 letih in različne kategorije

Opravljati vozniški izpit pri 16 letih je mogoče tudi pri nas, v kolikor boste vozili s spremljevalcem. Mladi voznik se prijavi na vozniski izpit, CPP test, opravi obvezne ure za vozniški izpit, nato pa dve leti, torej do dopolnjenega osemnajstega leta, vozi s spremljevalcem. Ob dopolnjenem osemnajstem letu opravi še test za vozniški izpit, potem pa lahko vozi samostojno.

Ob tem v Avtošoli 3D opravljamo še vozniške izpite sledečih kategorij:

Vozniski izpit, CPP testi - naj bo uspešno!

Avtošola 3D se ponaša z zelo velikim številom uspešno opravljenih vozniskih izpitov in CPP testov. V naši 27-letni karieri smo do vozniškega izpita pomagali že številnim sedaj samostojnim in samozavestnim voznikom. Pridružite se jim tudi vi! Kako do vizniškega dovoljenja B kategorije? Več tukaj:https://www.vsi.si/3d-avtosola/vozniski-izpit-b-kategorija

KAKO ENOSTAVNO DO VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA?