Razmišljate o prijavi na CPP izpit v Ljubljani? Pred prijavo obiščite naš tečaj!


Tudi vi razmišljate o prijavi na CPP izpit pa ne veste, kaj vse je pred prijavo potrebno opraviti? V avtošoli 3D v Ljubljani vam ponujamo priprave oz. predavanja za CPP izpit. CPP izpiti se izvajajo v Ljubljani kot tudi drugod po Sloveniji, opraviti pa ga mora vsak posameznik preden se mu je dovoljeno vsesti za volan in pričeti s praktičnimi urami šole vožnje, ki jih prav tako ponujamo v naši avtošoli.

PREVERITE TUDI IZPIT ZA MOTOR


CPP izpit v Ljubljani lahko opravite šele po opravljenem CPP tečaju


Na republiški izpit CPP se je mogoče prijaviti z opravljenim zdravniškim spričevalom, kartico prve pomoči in opravljenim tečajem CPP. Zdravniško spričevalo si morate priskrbeti sami, tečaj za CPP izpit v Ljubljani pa lahko opravite na naši avtošoli. Tečaj za CPP poteka vsakih 14 dni in traja 6 delovnih dni. Na samih predavanjih iz CPP za vozniški izpit vam pokažemo tudi primere testov in pol, ki vas bodo čakale na CPP izpitu. Naši z izkušnjami podkovani inštruktorji vam bodo pomagali, da boste test CPP opravili brez težav.

CPP izpit Ljubljana


Za prijavo na CPP izpit poskrbimo mi


CPP izpit lahko opravite v Ljubljani na AMZS. Prijavo na CPP izpit za vas izpolnimo mi. Le prijavite se na naš CPP tečaj in si zagotovite vpogled v primere CPP pol za vozniški izpit ter si tako omogočite lažje reševanje izpita.


Oglejte si našo spletno stran:http://www.3-d.si/motor-A-neomejeno in se prepričajte o izjemnem uspehu naših kandidatov na CPP preizkusih. S strokovnim znanjem in mentorstvom bomo poskrbeli, da prijava na CPP izpit ne bo zastrašujoča pač pa zabavna in poučna izkušnja.
V primeru vprašanj vas vabimo, da se oglasite v naših prostorih, seveda pa nas o CPP izpitu v Ljubljani lahko povprašate tudi po telefonu ali e-pošti.

CPP izpit prijava