Tečaj CPP - pogoj za opravljanje izpita

V avtošoli 3D lahko opravljate tečaj CPP, ki traja 20 pedagoških ur, od tega pa je obvezna, zgolj 80% udeležba. Tečaj CPP poteka na sedežu našega podjetja, kjer na vas čakajo sodobne predavalnice, ki so opremljene z modernimi učnimi pripomočki. Naša predavanja so zanimiva in poučna.

CPP tečaj - testi za vozniški izpit

Tečaj CPP za vozniški izpitTečaj je pogoj za opravljanje izpita. Če se boste odločili, da bi tečaj CPP opravljali pri nas vam bomo ob prijavi na tečaj CPP, registrirali uporabniški račun. Čeprav so na spletu številni testi za vozniški izpit ni nujno, da so pravi tudi odgovori. Naši testi za vozniški izpit so skrbno pripravljeni in opremljeni s pravilnimi rešitvami, ki vam bodo pomagali pri učenju. Čeprav bomo nekaj nalog in primerov v zvezi s testi za vozniški izpit naredili na predavanjih, vam priporočamo, da vse vaje in naloge delate tudi sami, sproti doma. Da ne bi izgubljali dragocenega časa, bomo skupaj predelali najbolj pereča vprašanja v zvezi s pravili v cestnem prometu. Ob plačilu kavcije, vam nudimo še, izposojo literature ter ostalih pripomočkov za učenje. Pri avtošoli 3D vam omogočamo tudi tečaj prve pomoči, medtem ko se prva pomoč oziroma izpit opravlja na sedežu Rdečega križa, vsako sredo.

Tečaj CPP cena - spremljajte ugodnosti in popuste

Da bi bila cena, za vas, kar se da najbolj ugodna, pa vam svetujemo, da spremljajte našo spletno stran, kjer redno objavljamo vse ugodnosti in popuste. Naše storitve so kakovostne, cena pa ugodna. Obiščite nas, ne bo vam žal!

Avtošola 3D | Omogočamo kakovosten tečaj CPP, ki ga odlikuje odlična cena