Izpit CPP

Na poti pridobivanja vozniškega dovoljenja mora kandidat najprej opraviti teoretični del, torej tečaj in izpit CPP. Kandidat najprej opravi tečaj CPP, preden se prijavi na izpit CPP pa mora opraviti še zdravniški pregled in PRVO POMOČ. Prijava na CPP tečaj se izvede v izbrani avtošoli, prijava na izpit CPP pa poteka na upravni enoti. Izpit CPP poteka na Agenciji za varnost prometa na Kotnikovi 19 a. Ko kandidat opravi z izpitnimi testi CPP, pa lahko prične s praktičnimi urami vožnje.

Tečaj cpp

Izpit CPPPrijava na cpp tečaj je za vse kandidate za voznike B kategorije možna pri 17,5 letih. Prijava na CPP tečaj za kandidate za voznike A kategorije pa je možna pri AM kategoriji pri 14, 5 letih, pri A1 kategoriji pa pri 15,5 letih. Tečaj CPP (Ljubljana) se izvaja v šolah vožnje. Izpit CPP pa se v Ljubljani izvaja le na enem mestu, in sicer na Kotnikovi 19a. Tečaj CPP cena je odvisna od izbrane šole vožnje. Cena tečaja CPP je v Avtošoli 3D za vse kandidate, ki se odločijo praktični del opravljati pri nas, ugodnejša. Kandidatom pa skušamo ugoditi tudi s prijavo na CPP, saj se lahko pri nas na tečaj prijavijo osebno, preko telefona, preko Facebook stani ali preko naše spletne strani. Tečaj CPP - cena je eden od kriterijev, po katerem se kandidati odločajo, kam in kdaj se bodo prijavili na tečaj CPP. Cena pa pri nas ni edini način ugodnosti, kandidatom omogočamo tudi hitre načine prijave na tečaj CPP (Ljubljana), lokacijo, blizu centra mesta in, kar je najpomembnejše, nudimo kakovostna predavanja, ki jih dobro pripravijo na za udeležbo v prometu.

Izpitne pole cestno prometnih predpisov

Prijava na CPP je za vse kandidate enaka. Na tečaj se je potrebno prijaviti v izbrani šoli vožnje, na izpit CPP se morajo vsi prijaviti na upravni enoti. Najprej je potrebno opraviti tečaj CPP. Cena tega je v različnih šolah vožnje različna, cena izpita pa je za vse enaka. Testi CPP seopravljajo na Kotnikovi 19a. Poleg nove lokacije, pa so se v letu 2015 spremenile tudi testne pole, in sicer gre za elektronske pole, ki se jih rešuje preko računalnika.

Avtošola 3D | Tečaj cpp vas bo pripravil na izpit - povezave do naše spletne strani: