Šola vožnje Ljubljana - do izpita z avtošolo v Ljubljani

Šola vožnje v Ljubljani vam ponuja kar precejšnje število avtošol, med katerimi je tudi avtošola 3D. Naša osnovna dejavnost je izobraževanje kandidatov za voznike motornih vozil. Prvega kandidata smo vpisali februarja leta 1990 in do danes nam je zaupalo že preko 15 000 kandidatov. Nam želite zaupati tudi vi? Prijavite se na tečaj CPP, ki ga izvajamo vsakih 14 dni. Če iščete kvalitetno avtošolo v Ljubljani, v kateri boste pridobili teoretično in praktično znanje, se prijavite v avtošolo 3D - prepričani smo, da vam ne bo žal. Svetujemo vam, da preverite ponudbo na naši spletni strani, primeru dodatnih vprašanj pa nas lahko tudi kadarkoli kontaktirate. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja. S šolo vožnje v Ljubljani do vozniškega izpita! Če iščete center avtošole, obiščite tudi avtošolo 3D!

Šola vožnje Ljubljana

Avtošola v Ljubljani

Avtošola v Ljubljani je, kot smo že omenili, dosegljiva na različnih mestih. Kako torej izbrati pravo avto šolo v Ljubljani? Ker obstaja toliko različnih ponudnikov je kandidatom pogosto težko izbrati pravega. V avtošoli 3D imamo vozni park, ki obsega 10 vozil. Poleg praktičnega dela poučujemo tudi teorijo Cestno prometnih predpisov (CPP). Eden od pokazateljev kakovosti našega dela je tudi odstotek uspešno opravljenih izpitov na praktičnem in teoretičnem delu usposabljanja, ki ga primerjamo z odstotkom v celotni ljubljanski regiji (Izpitni center Ljubljana - Domžale). Preverite ga lahko na naši spletni strani. Če iščete najboljšo šolo vožnje v Ljubljani, potem je sigurno dobro razmisliti tudi o avtošoli 3D. Šola vožnje nas nauči nečesa, kar bomo počeli vse življenje, zato je pomembno, da izberemo najboljšo avtošolo v Ljubljani.

VOZNIŠKI IZPIT ZA TUJCE

šola vožnje

Šola vožnje v Ljubljani - avtošola 3D

Šola vožnje v Ljubljani vam omogoča opravljanje vseh obveznosti, ki jih je potrebno opraviti na poti do pridobitve vozniškega dovoljenja. Za dodatne informacije o šoli vožnje Ljubljana nas kontaktirajte! Ali obiščite našo spletno stran:http://www.3-d.si/motor-A-neomejeno