Pred praktičnim delom vožnje je potrebna prijava na CPP izpit


Pred samo prijavo v praktičen del naše šole vožnje je potrebno opraviti tudi izpit CPP prijavo. Gre za izpit iz cestno prometnih predpisov, ki jih moramo pred pričetkom praktične vožnje dosledno poznati.


Pole za vozniški izpit CPP so vse težje, vendar lahko izpit s prijavo v naš tečaj CPP kvalitetno opravite


CPP testi so sicer iz leta v leto težji, saj dan danes CPP izpita več ne pišemo na papirnih polah, pač pa se znanje na CPP testih preverja s pomočjo računalniških izpitnih pol, katerih vprašanja se nenehno spreminjajo. Vendar kljub težavnosti CPP izpita lahko dosegate izjemne rezultate, če se nanj ustrezno pripravite.

CPP izpit prijava


Pred prijavo na CPP izpit se prijavite v naš tečaj CPP, kjer vas bomo na izpit kvalitetno in ustrezno pripravili, CPP izpit pa bo tako enostaven in hitro opravljen.

VEČ O TEM KAKO DO IZPITA ZA AVTO


Pomagamo vam s prijavo na CPP izpit in z izbiro pravega termina za vas


Termine za prijavo na izpit CPP pole razpisuje Javna agencija RS za varnost prometa. S prijavo na CPP pa vam bo pomagal tudi naš prijazen inštruktor, ki vam bo v veliko pomoč pri pregledu izpitnih terminov CPP in z naknadno prijavo na izpit.


Za več informacij o prijavi na CPP izpit nas kontaktirajte


Za več informacij o prijavi na CPP vozniški izpit pole nas lahko kontaktirate tako po telefonu ali po e-pošti, kjer vam bomo zaupali tudi vse informacije, ki jih potrebujete za prijavo na naš CPP tečaj. Povedali vam bomo tudi, kako poteka nadaljnji tečaj šole vožnje in kako najlažje do vozniškega izpita CPP testi.

vozniški izpit CPP testi


Zagotovite si pozitivno opravljen CPP izpit z avtošolo 3D


Prijavite se v CPP tečaj v šoli vožnje 3D v Ljubljani in si zagotovite uspešno opravljen CPP izpit ter kvaliteten praktičen del šole vožnje, ki vas bo popeljal v varen svet prometa. Več na naši spletni strani: http://www.3-d.si/