Pošlji povpraševanje

Ročno izdelan unikaten nakit za vse priložnosti - cena je ugodna

Ročno izdelan nakit lahko vašim posebnim priložnostim doda še prav poseben pečat. Najlepše darilo, ki si ga lahko podarita mož in žena na njun poseben dan je kos unikatnega nakita, ki odraža njuno ljubezen. V zlatarskem ateljeju Mengeš vam nudimo oblikovanje nakita in izdelavo unikatnega poročnega nakita ter ročno izdelanega nakita za vsako priložnost.

Ne glede na to ali želite zlat ali srebrni poročni prstan vam zagotavljamo kvalitetno izdelan kos nakita, ki bo uspešno kljuboval času in drugim vplivom, njegova cena pa bo ugodna.

Vaš unikaten kos ročno izdelanega nakita v združitvi z emajlom, lesom, akrili, usnjem, dragimi in okrasnimi kamni, vedno v sožitju z žlahtno kovino - zlatom!

Ročno izdelan nakit - srebrni poročni prstani

Srebrne poročne prstane in tudi preostal ročno izdelan nakit vam v Zlatarskem ateljeju Mengeš lahko oblikujemo v skladu z vašimi željami. Pri oblikovanju unikatnega nakita se lahko odločite med različnimi materiali. Zlati insrebrni poročni prstaniiz našega cenika so lahko okrašeni z dodatnimi ornamenti iz lesa, usnja ali z akrili, prav tako pa se lahko odločite za združitev z dragimi, poldragimi ali okrasnimi kamni. O posameznih oblikovnih lastnostih in o tem kolikšna je cena na primer srebrnega poročnega prstana pa si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa nas osebno obiščite.

Srebrni poročni prstaniUnikaten nakit po vašem okusu

V Zlatarskem ateljeju Mengeš vam poleg že izdelanega klasičnega nakita nudimo tudi oblikujemo unikatnega nakita po naročilu. Nudimo vam oblikovanje nakita po vaših določenih željah, naj si bo glede barve kovine ali dragega kamna, gravure, vzorca ali velikosti. Vaš unikaten in ročno izdelan poročni nakit lahko sledi klasičnim stilom oblikovanja, lahko pa izberete moderne trende, ki dopuščajo veliko umetniške svobode.

V kolikor bi želeli, da vam po meri izdelamo nakit (iz belega zlata, srebra,...) kot so na primer zapestnice, moški prstani, ogrlice ali pa uhani iz belega zlata nam prinesite skico ali pa nam svoje želje le podrobno opišite in oblikovali vam bomo vaš popoln prstan ali kakšen drug kos nakita.

Vsak bodoči poročni par se sprašuje, kje so na voljonajlepši poročni prstani. Obiščite zlatarski atelje Mengeš kjer vas čaka velika paleta ročno izdelanega nakita, lahko pa nam zaupate vaše želje in izdelali vam bomo poseben nakit prav za vas.