Spletna prodaja regalov je varna, zanesljiva, hitra, predvsem pa ugodna

 


prodaja regalov na spletuSpletna prodaja je postala nepogrešljiv del poslovanja vsakega podjetja, zato je tudi v podjetju ZAK d.o.o. na voljo spletna prodaja regalov. Internetna prodaja regalov vam prihrani dragoceni čas, hkrati pa je enostavna, udobna in varna.
Spletna prodaja regalov v našem podjetju zajema najbolj kompletno ponudbo vrhunske poslovne opreme in dodatnega pribora za pisarniško opremo. Na voljo so:

Večino skladiščne opreme imamo stalno na zalogi, za preostale izdelke pa zagotavljamo kratke dobavne roke, tudi za spletno prodajo regalov.


Spletna prodaja regalov – poceni kovinski regali vrhunske kakovosti spletna prodaja regalov


Kakovostni, predvsem pa poceni kovinski regali so najboljša rešitev, če želite imeti urejeno in pregledno klet, shrambo, garažo, delavnico ali pisarno. Ne samo da so poceni, kovinski regali so v primerjavi z lesenimi tudi bolj higienični in enostavnejši za vzdrževanje. Na površinah in težje dostopnih mestih lesenih regalov se velikokrat nabira umazanija, ki jo le s težavo odstranite. Pri kovinskih pa je čiščenje enostavno: prah hitro in enostavno zbrišete s suho ali mokro krpo. Poceni kovinski regali pa poleg ugodne cene prinašajo še eno prednost. Ker so lahki, jih zlahka lahko prestavimo z enega mesta na drugo. Poceni kovinski regali so skladni z direktivami in varnostnimi predpisi EU, zato so prijazni do okolja.
Lepo in funkcionalno oblikovani sestavni deli omogočajo enostavno in hitro sestavo regala, zaradi obilice možnosti sestavljanja pa so zelo priljubljeni. Standardni sestavni deli omogočajo različno gostoto postavitve polic. Kovinske police so na voljo v poljubnih širinah in globinah, primerne so za različne obremenitve, lahko so pocinkane ali barvane.

Spletna prodaja regalov je dostopna vsakomur, varno in udobno, predvsem pa kadarkoli. Zato nikar ne odlašajte, obiščite našo spletno stran in se prepričajte, kako ugodna je pravzaprav spletna prodaja regalov. Vabljeni.
 

REGALI ZA DOM

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Zak d.o.o.
Naslov
Triglavska ulica 61
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
040 297777
Seznam fraz
spletna prodaja regalov, poceni kovinski regali
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA