Spletna prodaja regalov je varna, zanesljiva, hitra, predvsem pa ugodna

Spletna prodaja je postala nepogrešljiv del poslovanja vsakega podjetja, zato je tudi v podjetju ZAK d.o.o. na voljo spletna trgovina. Internetna prodaja regalov vam prihrani dragoceni čas, hkrati pa je enostavna, udobna in varna.

Spletna prodaja regalov v našem podjetju zajema kompletno ponudbo vrhunske poslovne opreme in dodatnega pribora za pisarne, skladišča ali kleti.

Spletna prodaja regalov je varna, zanesljiva in hitra

Na voljo so:

  • kovinski regali za kleti, pisarne, skladišča, shrambe, garaže ali delavnice;
  • kovinski predalniki in omare: za garderobo, pisarne ali delavnice (za orodje ali čistila);
  • kovinski varnostne omare in trezorji.

Večino skladiščne opreme imamo stalno na zalogi, za preostale izdelke pa zagotavljamo kratke dobavne roke.

Spletna prodaja regalov - poceni kovinski regali vrhunske kakovosti

Kakovostni, predvsem pa poceni kovinski regali so najboljša rešitev, če želite imeti urejeno in pregledno klet, shrambo, garažo, delavnico ali pisarno. Kovinski regali so v primerjavi z lesenimi bolj higienični in enostavnejši za vzdrževanje. Na površinah in težje dostopnih mestih lesenih regalov se velikokrat nabira umazanija, ki jo le s težavo odstranite, pri kovinskih pa je čiščenje enostavno. Prah hitro in enostavno zbrišete s suho ali mokro krpo. Naši kovinski regali poleg ugodne cene in lahkega vzdrževanja prinašajo še eno prednost. Ker so lahki, jih lahko prestavljamo z enega mesta na drugo. So skladni z direktivami in varnostnimi predpisi EU, zato so prijazni do okolja.

Lepo in funkcionalno oblikovani sestavni deli omogočajo enostavno in hitro sestavo regala, zaradi obilice možnosti sestavljanja pa so zelo priljubljeni. Standardni sestavni deli omogočajo različno gostoto postavitve polic. Kovinske police so na voljo v poljubnih širinah in globinah, primerne so za različne obremenitve, lahko so pocinkane ali barvane.

Spletna trgovina z regali je dostopna vsakomur, ki ima povezavo do spleta. Je enostavna za uporabo, predvsem pa je udobna saj lahko oddate naročilo kar iz udobja svojega doma. Zato nikar ne odlašajte, obiščite našo spletno stran in se prepričajte, kako ugoden je nakup od doma.

Vabljeni.

REGALI ZA DOM