Regali za shrambo – pestra ponudba rabljenih na enem mestu

Regali za shrambo so nepogrešljiv kos pohištva, če želimo brezhibno pospraviti različne pripomočke, ki jih uporabljamo pri delu in hkrati doseči preglednost nad njimi. Za to pravzaprav niti ne potrebujemo novih, saj zadostujejo že rabljeni regali za shrambo, ki so cenovno ugodnejši. Preglednosti nad pospravljenimi elementi si ne želimo le v domačem okolju, temveč tudi v delavnicah in skladiščih. Med nakupovanjem pisarniške opreme prav tako pomislimo na regale, ki nam omogočajo brezhibno urejenost pri shranjevanju. Stvari, ki jih v določenem trenutku ne potrebujemo, hitro pospravimo v kovinski regal za shrambo, saj bo tako prostor videti bolj urejen, sami pa bomo bolj organizirani. Rabljeni so idealni za shranjevanje orodja, najrazličnejših aparatur in druge opreme, za katero želimo poiskati varno mesto, kadar jih ne uporabljamo. Regali za shrambo so odlična rešitev za bolj urejeno in pospravljeno delovno okolje. Pri izbiri moramo pomisliti predvsem na njihovo praktičnost, hkrati pa regali za shrambo ne smejo zavzeti preveč prostora, zlasti, kadar le-tega nimamo na voljo prav veliko. Iz prostora ne smejo izstopati, temveč se morajo z njim povezati. Najnižjo ceno imajo rabljeni.

Rabljeni regali

Kako izbrati primeren kovinski regal za shrambo ali drugi prostor?

Pri izbiri najprej pomislimo na prostor, v katerega nameravamo postaviti regal. Je to shramba, morda skladišče ali pisarna? Kako velik je prostor in koliko prostora za shranjevanje potrebujemo v njem? Razpoložljiv prostor je potrebno natančno preveriti in temu primerno prilagoditi dimenzije pohištva. Veliko možnost izbire imamo tudi med materiali in kljub temu, da so na voljo tudi leseni in lakirani, so še vedno med uporabniki najbolj priljubljeni kovinski regali za shrambo, četudi so rabljeni. Pri izbiri nikakor ne smemo pozabiti na njihovo uporabnost, saj je prav od nje odvisna naša organiziranost. Imajo dovolj polic oziroma predalov, v katere bomo lahko shranili pripomočke za delo? Si želimo več polic ali pa bi nam bolj prav prišli predali? Pri nekaterih regalih za shrambo je mogoče police nastaviti na poljubno višino, kar vsekakor pomeni veliko prednost pri uporabi. V podjetju ZAK vam svetujemo, da izberete regal za shrambo glede na material, saj je veliko odvisno prav od kvalitete izbranega materiala. Pri tem se seveda lahko odločite za rabljeno opremo, ki je na voljo tudi pri nas in je cenovno dostopna širšemu krogu uporabnikov.

Ne izgubljajte nepotrebnega časa

Če vas iskanje novega regala za shrambo spravlja ob živce in če se vam zdijo cene brez dvoma previsoke, potem preverite odlično ponudbo rabljene poslovne opreme v podjetju ZAK. Za vas smo pripravili kvalitetno ponudbo iz področja kovinske opreme, varovanja in arhiviranja, dnevnega ter trajnega shranjevanja dokumentacije ter skladiščenja. Prepričani smo, da prostora za shranjevanje nikoli ni preveč. Na voljo so paletni, konzolni, premični regali in takšni, ki prenašajo tudi večje obremenitve. Paletni so zelo priročni, saj zaradi svoje montažne izvedbe omogočajo svobodno sestavo končnih in centralnih regalnih enot. Konzolni so samostojni in prostostoječi, namenjeni za skladiščenje dolgega materiala (cevi, profili, les, knauf plošče). Na voljo različne izvedbe, za lažje in težje obremenitve z različnimi dimenzijami.

Pisarniški regal

Zagotovljena pomoč pri izbiri

V podjetju Zak d.o.o. se uspešno že od leta 1991 trudimo zagotavljati kar najbolj celostno ponudbo kovinske poslovne opreme, ki zajema področja varovanja in arhiviranja, dnevnega shranjevanja dokumentacije in drugih medijev. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri primernih regalov za shrambo in druge prostore. Nudimo vam veliko možnost izbire, ugodno ceno in visoko kvaliteto materialov izdelave. Oglejte si ponudbo rabljene poslovne opreme in si tako ustvarite prijetnejše, bolj urejeno delovno okolje.

Odprodaja kovinskega pohištva >>>