Regali zagotavljajo odličen izkoristek prostora

Regali so kakovostna in ugodna rešitev za različna podjetja, domačo uporabo ali javne ustanove, obenem pa imajo širok spekter uproabe in so narejeni iz kakovostnega materiala, ki omogoča dolgo življenjsko dobo. Regali so izjemnega pomena v različnih ustanovah, kot so knjižnice, šole ali vrtci, saj omogočajo pregledno arhiviranje, tako da boste v vsakem trenutku vedeli, kje imate posamezen dokument, seveda pa regale najdemo tudi v številnih podjetjih in skladiščih, kjer so najpogostejši paletni regali, ki so višji in omogočajo shranjevanje palet. V podjetju Zak d.o.o. imamo na voljo različne vrste kovinske poslovne opreme od pisarniških in skladiščnih regalov, kovinskih predalnikov in omar do varnostnih omar in trezorjev, kamor lahko na varno pospravite vrednejše stvari. Prepričani smo, da boste zadovoljni s kakovostjo naše opreme, regali pa bodo idealno izkoristili vaš prostor in ga naredili funkcionalnega ter urejenega, kar je ključno, ne glede na velikost prostora.

Večnamenski kovinski regali za široko uporabo

Regali omogočajo urejenost in preglednost dokumentov

Regali so eden najbolj prodajanih produktov v našem podjetju in to z razlogom, saj zagotavljajo kakovosten izkoristek prostora in urejenost stvari v njem, obenem pa je ključna stvar, da je možnost uporabe neskončna in ni povezana z dejavnostjo podjetja, saj vsako podjetje ali javna ustanova potrebuje regale za arhiviranje posameznih dokumentov. Največkrat se regali uporabljajo v različnih pisarnah, kjer se urejajo posamezni dokuemnti in se jih lahko pregledno shrani na regale, tako da v vsakem trenutku veste, kje imate posamezno gradivo, obenem pa so regali odlična rešitev za vse knjižnice, seveda pa jih lahko imate tudi doma. V kolikor želite, lahko regale kombinirate z lesenimi policami za lepši zunanji izgled, imate pa možnost izbire tudi pri dimenzijah in barvi kovinskih regalov. Vseeno pa je potrebno vedeti, da je glavna naloga regalov urejanje stvari, zato je nujno, da so predvsem funkcionalni in primerni za vaše delo, saj boste tako optimizirali vaše delo.

Regali, predalniki omare in trezorji

Podjetje Zak d.o.o. se že od leta 1991 ukvarja s prodajo celostne ponudbe kovinske poslovne opreme, kamor uvrščamo tudi regale za klet, obenem pa zajemamo področja varovanja, arhiviranja in dnevnega shranjevanja dokumentacije. V naši ponudbi lahko izbirate med kakovostnimi pisarniškimi regali, skladiščnimi regali za palete, premičnimi regali, ki jih lahko premikate po prostoru in drugimi, nudimo pa tudi kovinske predalnike in omare, kjer shranjujete dnevne dokumente, ter varnostne omare in trezorje kamor shranite vrednejše stvari, ki so pod ključem in tako na varnem pred nepridipravi. Prepričani smo, da boste z našo opremo zadovoljni, saj zagotavljamo kakovostno kovinsko opremo, ki je narejena iz kvalitetne kovine, ima lep zunanji videz ter dolgo življenjsko dobo, obenem pa je ključno, da omogoča urejenost in arhiviranje različnih stvari, odvisno od vaših želja in potreb. Regali bodo tako polepšali vaš prostor, predvsem pa ga naredili veliko bolj funkcionalnega.

Odlični kovinski regali po konkurenčnih cenah

Paletni regali in ostali na voljo po ugodni ceni

Regali so primerni tako za delo v pisarnah kot tudi v številnih podjetjih, ki imajo skladišča za shranjevanje različnih vrst stvari, obenem pa je pomembno, da izberete tiste regale, ki vam bodo najbolj koristili. Izbirate lahko med navadnimi regali, ki so fiksni, premičnimi regali, ki jih lahko premikate in tako spreminjate funkcionalnost prostora, paletnimi regali, ki so primerni za shranjevanje palet in drugimi. Paletni regali so odlična rešitev za različne vrste podjetij in se uporabljajo v skladiščih, kjer dosežete urejenost in predvsem izkoristek prostora, obenem pa v vsakem trenutku veste, kje imate posamezno paleto. V podjetju Zak vam zagotavljamo celovito ponudbo, stalno zalogo in kratek dobavni čas regalov, obenem pa ste lahko prepričani v kvaliteto materialov in izdelave. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje vam z veseljem pomagamo, obenem pa smo ponosni, da delujemo v skladu z direktivami in varnostnimi predpisi EU ter imamo na voljo okolju prijazno poslovno opremo po ugodni ceni.