Darilni boni za vikend razvajanje v dvoje

Vikend razvajanje v dvoje Ljubljana je univerzalno darilo za vse užitkarje! Po napornem letu si tudi tisti največji ljubitelji izzivov zaželijo tihi oddih od vsakdanjega ritma. V vrtincu vsakodnevnega vrveža namreč pogosto pozabimo nase in v obilici dela pozornost posvečamo zgolj kopici nalog, ki nas čakajo. Darilni boni za razvajanje v dvoje so zato v prazničnem času še kako zaželeno presenečenje. Podarite ga vaši najdražji osebi in se skupaj veselite zasluženega oddiha in dobrega počutja v Sense Wellness. V naši družbi so se med drugim razvajali Kevin Costner, Paolo Coelho in Andi MacDowell.

TAJSKA MASAŽA ZA DVA

Kam na vikend razvajanje v dvoje?

Razkošno vikend razvajanje v dvoje lahko podarite z darilnim bonom Sense Wellness. Naš izjemen studio v samem srcu prestolnice v Austria Trend Hotel Ljubljana nudi zavidljivo ponudbo različnih storitev, med drugim:
- Filipinske in tajske masaže
- Savne v dvoje
- Popolna nega obraza
- Terapije obraza in telesa
- Nega nohtov
- Depilacije
Poleg tega lahko na naši spletni strani www.sense.si spremljate naše akcijske ponudbe, ki bodo ceno vikend razvajanja v dvoje res občutno zmanjšali. Kam na vikend razvajanje v dvoje za največje udobje in po izvrstni ceni zdaj več ni dilema! Naše prijazno in izkušeno osebje vas bo z veseljem popeljalo v svet popolnega oddiha in vam pričaralo občutek razkošja.

VIP WELLNESS

Darilni boni za razvajanje v dvojeTajska masaža

Razvajanje v dvoje za Valentinovo!

Preživite prihajajoči dan zaljubljencev v intimnem in razkošnem okolju našega studia. Vikend razvajanje v dvoje za Valentinovo je lahko popoln oddih za pare vseh starosti, saj lahko v naši pestri ponudbi najdete nekaj odličnega za prav vsak okus! Za več vprašanj smo vam na voljo na telefonski številki 01 588 2600. Prepričani smo, da vas z nami čaka nepozabno razvajanje v dvoje, ki se ga boste z nasmehom na obrazu spominjali še dolgo!