Tajska masaža v Ljubljani – pestra in ugodna ponudba za vsakogar  

Tajska masaža združuje ayurvedsko umetnost zdravljenja s starodavnimi znanji kitajske medicine; gre za celosten pristop, ki uskladi vaše telo z umom, vas pomiri in pripravi na nove izzive. Ponudba različnih tajskih masaž v Ljubljani je še posebej bogata, zato boste gotovo našli nekaj zase ali pa za svoje bližnje, ki bi jih želeli razveseliti s popolno sprostitvijo, ki jo nudi tajska masaža.

 

Tajska masaža v LjubljaniVrste tajske masaže v Ljubljani

Poleg tradicionalne tajske masaže so se v stoletjih, ki so minila od razvoja tehnike, pojavile številne različice, ki so si utrle pot tudi v naše kraje. Ponudba tajskih masaž v Ljubljani tako poleg osnovne verzije zajema tudi druge možnosti – od tajskih masaž z uporabo aromatičnih olj, ki poskrbijo za nežno in mehko kožo ter vas še dodatno sprostijo s svojim blagodejnim vonjem, do tajske masaže s toplimi zelišči, ki je še posebej primerna za ljudi s hudimi bolečinami. Tajska masaža v Ljubljani pa vključuje tudi tipe masaž, prilagojene za nosečnice po prvem trimesečju.

 

Cena tajske masaže v Ljubljani

Imate občutek, da je tajska masaža v Ljubljani dražja kot v drugih slovenskih mestih, kar vas je odvračalo od tega, da bi se tudi sami prepustili izkušenim rokam maserja oziroma maserke? V tem primeru vas bo zagotovo razveselila informacija, da niso cene tajske masaže v Ljubljani v povprečju nič višje kot drugod. Ponudniki tajske masaže v Ljubljani pa pogosto poskrbijo tudi za dodatne popuste, zato ni več razloga za odlašanje … 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Sense Wellness Club
Naslov
Dunajska cesta 154
1000 Ljubljana
Delovni čas
ponedeljek - petek : 10.00 - 22.00; sobote, nedelje in prazniki : 10.00 - 22.00
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
01 588 26 00
030 388 388
Seznam fraz
Tajska masaža v Ljubljani 
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA