Savne v Sense Clubu v Ljubljani


Svet savn v Sense Clubu nudi zares pestro ponudbo raznolikih savn – od finske savne, bio savne pa vse do turške savne. Ljubljana vam sicer nudi kar nekaj negovalnih salonov, vendar boste le pri nas našli tako ugodno razmerje med ceno in kakovostjo ter trajanjem storitev. Obiščite nas in se prepričajte o vrhunskosti naših storitev!

 


Turške in finske savne LjubljanaFinska savna

Kot verjetno vsi veste, so Finci pravi oboževalci savn. Finska savna je suha savna (od 20% do 5%), ki doseže med vsemi savnami najvišjo temperaturo (80 - 110°C). Višjo vlažnost dosežemo s polivanjem vročih kamnov, kar spodbuja potenje in razstrupljanje telesa. Optimalno razstrupljanje s finsko savno dosežete s kombinacijo ogrevanja v lesenem prostoru ter ohlajevanja s hladno prho ali ledeno masažo. V kolikor pri polivanju vročih kamnov dodamo še eterična olja, bo finska savna hkrati nudila tudi aromaterapijo za sprostitev ali čiščenje dihal. Po uporabi finske savne priporočamo uporabo tuša, saj na ta način izperemo vse izločene toksine.

 


Turška savna – Ljubljana

Iščete turško savno (Ljubljana)? Potem ste dobrodošli na Dunajski cesti 154 (v Austria Trend hotelu), kjer vas pričakuje salon razvajanja Sense Club. Turška savna v Ljubljani ima zelo visoko vlažnost zraka (90 – 100%), temperatura pa je nižja kot v finski savni (45 - 55°C). Vljudno vabljeni v turško savno v Ljubljani na nepozabno razvajanje. Tudi po turški savni vam priporočamo, da se stuširate s hladno vodo.

 


Masaže za vsak okus

V Sense Club Ljubljana vam nudimo tudi sproščujoče tajske in filipinske masaže. Tajske masaže so lahko zelo raznolike – od tradicionalne tajske masaže pa vse do tajske masaže z aromatičnimi olji, toplimi zelišči pa vse do kraljeve masaže. Nekaj posebnega so zagotovo tudi filipinske masaže, pri katerih uporabljamo tople bananine liste in deviško kokosovo olje. Filipinska masaža učinkovito odpravlja bolečine v hrbtu, hkrati pa uravnava energijsko ravnotežje telesa.
Sense Club | Sprostite in razstrupite svoje telo v savni

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Sense Wellness Club
Naslov
Dunajska cesta 154
1000 Ljubljana
Delovni čas
ponedeljek - petek : 10.00 - 22.00; sobote, nedelje in prazniki : 10.00 - 22.00
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
01 588 26 00
030 388 388
Seznam fraz
Savna, Turška savna Ljubljana, Finska savna, Tajska masaža, Filipinska masaža
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA