Masaža proti celulitu je metoda, ki združuje prijetno s koristnim

 


Masaža proti celulitu, namenjena topljenju maščob, uravnavanju in spodbujanju pretoka energije ter odpravljanju stresa, je lahko tudi tajska masaža. Cena tega razvajanja je ugodna, cenik pa si lahko ogledate na povezavi na naši spletni strani.

 


Masaža proti celulituTajska masaža proti celulitu cena

 

Vsi si želimo izgledati vitko in fit, a za to se moramo vsakodnevno truditi. Če si želite imeti zapeljivo telo, za začetek začnite pri hrani in pijači. Pitje velikih količin vode na dan in zdrava prehrana sta prvi korak k zadovoljstvu s samim seboj, sledi jima gibanje in preživljanje časa na svežem zraku. Če delate vse to, vam manjka samo še naša odlična tajska masaža proti celulitu. Cena take masaže je ugodna, prinaša pa vam številne pozitivne učinke. Ročna anticelulitna masaža izboljšuje krvni obtok, s tem pa povzroči razstrupljanje telesa in izboljša duhovno počutje.

 


Nudimo vam več vrst masaže proti celulitu

 

Tudi lebdeči tretma na vodni postelji Soft pack Detox deluje proticelulitno. S svežo aloe vero namreč aktivira limfni obtok, očisti telo strupov, regenerira in napne tkivo ter odstani celulit. Poleg omenjenih tretmajev pa vam je na voljo tudi klasična tajska masaža v Ljubljani, kraljeva masaža, orientalska masaža stopal in filipinske masaže. Cena tajske masaže je ugodna, na voljo pa so vam tudi darilni boni za vse vrste naših razvajanj. Takega darila bo vesel vsakdo, saj si za sprotitev v modernem načinu življenja le redko znamo vzeti čas. Na voljo so vam boni za sledeče tretmaje:


Smo vas prepričali? Oglasite se v Sense wellnes klubu na Dunajski v Ljubljani in naj vas tajska masaža, katere cena je zares ugodna, prepriča sama zase.

 


Sense | Masaža je odlična sprostitev za telo in duha – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Sense Wellness Club
Naslov
Dunajska cesta 154
1000 Ljubljana
Delovni čas
ponedeljek - petek : 10.00 - 22.00; sobote, nedelje in prazniki : 10.00 - 22.00
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
01 588 26 00
030 388 388
Seznam fraz
Masaža, tajska masaža cena, masaža proti celulitu
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA