Sense Wellness orientalske masaže in tajska masaža z olji

Masaže v holističnem Sense Wellness centru nudijo popolno razvajanje ter sprostitev telesa in duha izpod rok izkušenih maserjev. Na voljo je priljubljena tajska masaža z aromatičnimi olji, pri čemer maser stimulira akupresurne točke in vzpodbuja pretok energije v telesu. Tradicionalna sprostitvena in protibolečinska tajska masaža celega telesa pa preko stimulacije akupresurnih točk in razteznih prijemov aktivira energetske kanale ter s tem izboljša delovanje imunskega in limfnega sistema ter blagodejno vpliva na duševno ravnovesje. V spa centru je na voljo tudi blagodejna tajska masaža, ki jo izvajajo s toplimi snopiči tajskih zelišč, ter kraljeva masaža hrbta in celega telesa.

masaža telesa

Raznovrstne orientalske sprostitvene masaže

V Sense Spa centru nudijo raznovrstne orientalske sprostitvene masaže, kot je na primer priznana filipinska hilot terapevtska masaža hrbta, kjer maser s pomočjo toplih bananinih listov in deviškega kokosovega olja odpravlja bolečine in moten pretok energije v hrbtu. Na voljo so tudi orientalske refleksne masaže stopal, ki delujejo na energetski ravni, pri čemer maser izvaja pritiske na akupresurne točke na stopalih in s tem vzpostavlja telesno in duševno ravnovesje. Posebej sproščujoča in negovalna je masaža hrbta in drugih delov telesa, ki vključuje masiranje z nanašanjem toplega kakavovega masla, mangovega masla ter kokosovega masla iz biološko pridelanih kokosov iz Filipinov.

Sprostitvena masaža Ljubljana v Sense Spa centru

Sense orientalska masaža v mestu Ljubljana je na voljo v prijetnem ambientu znotraj Austria Trend Hotela, ki se nahaja na Dunajski cesti 154. Termin za masaže iz ponudbe lahko rezervirate preko telefonske številke, objavljene na spletni strani. Za orientalske masaže lahko tudi naročite vrednostne in darilne bone. Masaže v spa centru v Ljubljani so na voljo vse dni v tednu, tudi ob nedeljah in praznikih ter vse do 22 ure zvečer. Na voljo so tudi orientalske masaže v dvoje z VIP tretmaji za pare, pri čemer tretma zajema tudi razvajanje v svetu savn, uporabo hidro masažnega bazena ter nego obraza.

Sensa orientalska masaža