Izolacija stropa – izvedba zvočne izolacije stropa


Izolacija stropa nas običajno asociira na toplotno izolacijo, vendar pa se dandanes vse pogosteje izvaja tudi zvočna izolacija stropa, s pomočjo katere se zaščitimo pred hrupom, ki smo mu izpostavljeni vsakodnevno. Nenehen hrup lahko vpliva na naše zdravje, saj poveča raven stresa, s čemer smo izpostavljeni razvoju številnih bolezni. Odlična rešitev za zaščito pred hrupom je izolacija stropa, pri kateri gre za popolnoma enostavno in učinkovito rešitev. Če nas v lastnem stanovanju pred spanjem ovira hrup, zaradi katerega neprestano na takšen ali drugačen način trpimo, moramo vsekakor premisliti o zvočni izolaciji stropa v stanovanju.

 

VEČ O IZOLACIJI TEMELJA


Zvočna izolacija stropa s FIBRANxpe folijo


Zvočno izolacijo stropa lahko izvedemo tudi s FIBRANxpe penjeno ekstrudirano folijo, ki nas zaščiti pred udarnim zvokom (zvok, povzročen s hojo). Je 100% učinkovita, uporabimo pa jo lahko pod laminati, pri sestavi suhomontažnega stropa in pri talnem ogrevanju, izjema pa niso niti konstrukcijski stropni elementi v primeru lesenega stropa. V podjetju Fibran lahko povprašate tudi o ceni zvočne izolacije stropa, prav tako pa vam bomo z veseljem podali vse potrebne informacije o izolaciji stropa.

 

zvočna izolacija stropanotranja izolacija stropa

 

Izolacija stropa po ugodni ceni


Za izolacijo stropa po ugodni ceni z veseljem poskrbimo tudi v podjetju Fibran, v katerem lahko izveste vse o izolaciji stropa in o njenem namenu. Izvajamo tudi toplotno izolacijo stropa, pri kateri sledimo napredkom in razvoju, zaradi česar vam nudimo tudi XPS izolacijo za primer obrnjene ravne strehe in izolacije v zemlji. V primeru dodatnih vprašanj o toplotni izolaciji stropa po ugodni ceni in o zvočni izolaciji stropa se obrnite na naše prijazne svetovalce, ki bodo z vami z veseljem delili svoje izkušnje. Več preberite tukaj: http://www.fibran.si/frontend/articles.php?cid=25

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
FIBRAN NORD proizvodnja izolacijskih materialov d.o.o.
Naslov
Kočevarjeva ulica 1
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
07 3939510
Seznam fraz
Izolacija stropa, zvočna izolacija stropa
ZEMLJEVID