Zvočna izolacija je smiselna in trajna rešitev, ko je nadležnih zvokov preprosto preveč

Zvočna izolacija bistveno zvišuje kvaliteto bivanja. Hrup, ki vdira v naš dom od zunaj, v stanovanjskih hišah in blokih pa prihaja iz prav vseh strani je lahko moteč in moti naš mir. Ker večine teh neprijetnih zvokov ne moremo preprečiti, se lahko pred šumi, vibracijami in drugimi zvoki ubranimo tako, da se odločimo za zvočno izolacijo stropa in sten.

 

 

Fibranova zvočna izolacija optimalno preprečuje vdor zvoka

Zvočna izolacija stropa in stalDa bost lahko maksimalno uživali v tihem zavetju svojega doma in se kvalitetno spočili od zunanjega vrveža ali celo hrupa iz sosednje sobe, je priporočljivo, da izberete ustrezno in predvsem kvalitetno zvočno izolacijo sten, včasih pa tudi zvočno izolacijo stropa. Pred tem se seveda prepričajte, ali zvočna izolacija smiselna, ali pa morda hrup ne prehaja skozi slabo izolirana vrata ali okna. S Fibranovo izolacijo boste dosegli maksimalen učinek, profesionalni izvajalec pa naj nato poskrbi, da bo zvočna izolacija pravilno nameščena in vdor zvoka ne bo več problem. Zavedamo se, da pri izbiri veliko vlogo odigra tudi cena zvočne izolacije. Zvočne izolacije stropa in sten pa so, ob pravilni izbiri izolacijskega materiala in izvedbi, naložba v vaš miren spanec, ki bo trajal lepo število let.

 

 

Zvočna izolacija stropa marsikdaj podcenjena

Moteči zvoki, ki nastajajo v prostoru se širijo po zraku, tisti, ki nastajajo ob udarjanju pa se širijo po tleh in stenah. Udarne zvoke lahko zadušimo, saj se vibracije, ki potujejo čez več materialov različnih gostot oziroma izolacijo zmanjšajo oziroma izzvenijo. Moderna tehnologija in materiali omogočajo, da popoln mir dosežete tudi doma, če je le izvedena zvočna izolacija stropa in sten, a običajno na strop pozabimo. Zvočna izolacija stropa sicer pride do izraza posebno v bližini letališč, kjer lahko izdatno pripomore k udobnemu bivanju in v večstanovanjskih objektih, kjer vas morda motijo sosedje ali pa družinski člani, ki živijo nad vami. Mnogi objekti, pa ne le bivalni, so zvočno slabo izolirani, zato je edina prava rešitev, ki bo pozitivno vplivala na kvaliteto vašega življenja dobra zvočna izolacija.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
FIBRAN NORD proizvodnja izolacijskih materialov d.o.o.
Naslov
Kočevarjeva ulica 1
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
07 3939510
Seznam fraz
zvočna izolacija, zvočna izolacija stropa
ZEMLJEVID