Zalivalni sistem – naj zalivanje vrta postane brezskrbno tudi za vas

Zalivalni sistem je najboljša pridobitev če imate svoj vrt in zelenico na katero želite biti ponosni. Ko se količina padavin poleti zmanjša na minimum in objavijo, da je zalivanje vrta prepovedano, vi pa imate na dvorišču lastno zajetje, bi bilo škoda, če tega nebi izkoristili. Potrebujete le kakovostni zalivalni sistem: cevi, črpalko za vodnjak ali fontano, ribnik, reko ali drug stalni vodni vir ter kakovostne razpršilce. 

Za zalivanje vrta lahko uporabite pršilne zalivalnike, ki se odlično obnesejo za zalivanje večjih površin (zelenic, sadovnjakov…), ali kapljične zalivalnike, ki so najboljši za zalivanje vrtnih gred in rožnih gredic. Ker rastline, še posebej v vročini, ne marajo hladne vode na razgretih listih, je kapljična izvedba zanje najprimernejša. 

Kakšen zalivalni sistem potrebujete, je torej odvisno od velikosti površine, ki jo mislite zalivati in njene namembnosti. V ponudbi podjetja Ekohit, lahko najdete vse od črpalke za vodnjak ali fontano, različne cevi, pršilnike, spojke za cevi in vse ostalo, kar potrebujete, da boste sami sestavili odličen zalivalni sistem. 

Pri tem naj omenimo, da si lahko pri nas priskrbite tudi filtre in opremo za ribnike, zbiralnike za vodo, strešne kritine, PVC okna, čistilne naprave in druge produkte za ureditev doma in okolice.