Kovinske omare za delavniceKovinske omare za delavnico združujejo praktičnost in urejen videz

Kovinske omare za delavnico, ki jih izdelujemo v priznanem slovenskem podjetju Bevec se ponašajo s precizno izdelavo in visoko kakovostjo uporabljenih materialov, kar jim zagotavlja izredno dolgo življenjsko dobo. Kovinske omare za razliko od lesenih omar niso občutljive na vročino in vlago, saj material dodatno obdelamo z zaščitnimi sredstvi. Pomembna prednost kovinskih omar za delavnice, garaže in druge delovne prostore je tudi njihovo enostavno čiščenje. V delovnih prostorih se namreč nahaja veliko olj, maziv in masti, barv ter prahu, ki bi lahko umazali kovinsko omaro. Na srečo se da večino madežev s kovinskih omaric odstraniti kar s krpo, vodo in malce detergenta. Kovinske omare za delavnice in garaže so vam na voljo v različnih dimenzijah, barvah in oblikah, razlikujejo pa se tudi razporeditve notranjih elementov pri posamezni kovinski omari. V bogati ponudbi različnih modelov kovinskih omar boste zagotovo našli kakšno, ki bo povsem ustrezala vašim potrebam in željam.

 

 

Kovinske garderobne omareDrugi izdelki – kovinske garderobne omare in veliko več

Nudimo vam tudi kovinske predalnike, kovinske police in kovinske garderobne omare. Elemente lahko med seboj poljubno kombinirate in tako ustvarite priročen sestav. Kovinske omare pridejo prav tako v zasebnih kot tudi poslovnih prostorih za skladiščenje različnih stvari – od živil, orodja, naprav pa vse do oblek in drugih osebnih predmetov v kovinskih garderobnih omarah. Kovinske omarice različnih oblik in velikosti omogoča optimalno izrabo vsakega prostorčka. Ker so viseče kovinske omarice in stoječe kovinske garderobne omare zelo lahke, jih brez težav prenašamo po prostoru.

 

Kovinske omare za delavnico vseh vrst so izdelane v skladu z evropskimi direktivami glede varnosti in kakovosti, so prilagodljive, okolju prijazne, ponašajo se z dolgo življenjsko dobo, prav tako pa so vam kakovostne kovinske omarice na voljo po ugodnih cenah. Za dodatne informacije o naših izdelkih (kovinske garderobne omarice, kovinske omare za delavnico in garažo, itd.) obiščite našo spletno stran. Prepričani smo, da boste s kovinskimi omaricami Bevec zelo zadovoljni!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
BEVEC proizvodnja in storitve d.o.o.
Naslov
Podbevškova ulica 36
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
041643196
Seznam fraz
kovinske omare za delavnice, kovinske garderobne omare, kovinska omara, kovinska omarica, kovinski predalniki, kovinske police
ZEMLJEVID