Avto šola Ljubljana sodi med najbolj kakovostne avto šole

Avto šola Center

Avto šola Ljubljana si prizadeva pripraviti svoje kandidate za čim bolj varno vožnjo v cestnem prometu. Vse šole vožnje v Sloveniji so dolžne upoštevati zakonodajo na tem področju. Avto šola Center sodi med tiste avto šole, ki ne obljublja neuresničljih stvari, saj je mnogo odvisno od kandidatov samih.

Avto šola Center in avto šola Moste

Avto šola Ljubljana deluje na dveh lokacijah in se tako približa kandidatom, da imajo šolo vožnje čim bolj pri roki, da jim ur vožnje ni treba opravljati predaleč in tako lažje usklajujejo s svojimi dnevnimi obveznostmi.


Vozila naše avto šole so dobro opremljena. V avto šoli Center poskrbimo, da kandidati ne čakajo na ure in šolo vožnje, temveč tudi takoj dobijo navodila in pri tem jim nudimo tudi vso potrebno pomoč.

Ko kandidat avto šole Ljubljana zaključi praktično usposabljanje, mu vodstvo avtošole potrdi to v evidenčni karton vožnje in z njim se prijavi na praktični preizkus znanja. V avto šoli Center traja izpitna vožnja po predpisih: za nižje kategorije 1 uro, za višje 2 uri.

Pristop avto šole Ljubljana omogoča, da boste tečaj CPP in ure vožnje z veseljem obiskovali.


Pri nas se kandidati prijavijo in opravijo izpit CPP v vseh kategorijah. Največ kandidatov se odloča za izpit B kategorije, v katero sodijo avtomobili, kombiji, ostala dostavna vozila ter lahka štirikolesna vozila.

Koliko ur vožnje je potrebnih v Avto šoli Ljubljana?

Zakonodaja predpisuje obveznih 20 ur, kar zagotavlja tudi naša avtošola. Koliko ur vožnje pa bo dejansko potreboval posamezni kandidat, pa je odvisno zgolj od njega samega.


Cilj avto šole Center je dosegati čim višjo uspešnost in pripraviti kandidate na varno vožnjo v prometu in narediti iz njih fair voznike. Kandidati se med seboj razlikujejo in vsakdo potrebuje svoj lasten pristop. Avto šolo Ljubljana odlikujejo prijazni inštruktorji, ki se znajo poglobiti v posameznega kandidata in mu kar najbolj pomagati na poti do vozniškega izpita.

CENA IZPITA ZA AVTO

MOTOR - NEOMEJENO

Avtošola Ljubljana