Špan d.o.o.

Center mobilnosti

Servis Volkswagen (VW) vozil po najvišjih standardih

Profesionalni servis VW vozil opravite pri Španu v Ljubljani, kjer so serviserji specializirani za to avtomobilsko znamko. Od leta 2010 smo pooblaščeni serviser za Volkswagnova osebna in gospodarska vozila. Redno vlagamo v izobraževanje in najnovejša orodja, s čimer zagotavljamo visoko kakovost storitev v delavnici. Poskrbimo za vse modele - od servisa VW Passata do servisa VW Polo avtomobila.

Zakaj so servisni pregledi tako pomembni?

Z rednimi servisnimi pregledi se daljša življenjska doba avtomobila, večja pa je tudi zanesljivost delovanja. Po domače povedano: če boste poskrbeli, da imate stanje osebnega vozila vedno pod nadzorom, se bo težko zgodilo, da bi vas avto pustil na cesti. Seveda pa za to laično oko ni dovolj izobraženo. VW avtomobili so moderni in visoko sposobni stroji, za katere lahko ustrezno poskrbi le pooblaščeni serviser z ustreznim znanjem in specialnim orodjem. Uraden servis zagotavlja, da se ohranja vrednost avtomobila, tovarniška garancija in podaljšano jamstvo. Serviserji v centru Špan so visoko usposobljeni in delujejo po visokih merilih, ki jih zahteva Volkswagen. Servis VW vozil je pri nas opravljen hitro in zanesljivo, vedno pa uporabimo originalne nadomestne dele. Slednji so pri nepooblaščenih mehanikih lahko vprašljivi; iz manj kvalitetnih materialov ali pa celo že rabljeni. Ne glede na veliko število VW servisov v Ljubljani in okolici, se torej odločite pametno in za svoje vozilo zahtevajte najboljše.

Kdaj je potreben naslednji servis? VW ima termin zabeležen na notranji strani voznikovih vrat, kjer boste našli nalepko, na servis pa vas spomni tudi prikazovalnik v merilniku hitrosti. Datum lahko najdete še v servisni knjižici.

Veliki servis za Volkswagen vozila

Proizvajalec priporoča, da se VW veliki servis opravi po prevoženih 15.000 kilometrih. Takrat je treba dobro preveriti vse sisteme in komponente, da zagotovimo varno vožnjo. Servis obsega kontrolo celotnega vozila, tako električnega sistema, karoserije in obrabnih delov kot pregled nivojev različnih pomembnih tekočin. Na seznamu je kar 50 kontrolnih točk. Veliki servis VW avtomobila je potreben zaradi varnosti v prometu in ohranjanja vrednosti vozila. To velja tako za mlajše kot starejše avtomobile.

Poleg standardnih del je v skladu z navodili o predpisanih intervalih treba pregledati tudi obrabne dele. Med drugim so to vžigalne svečke in pa filtri. Odvisno od modela vozila (ali gre na primer za servis VW Passata ali pa za servis cenejšega VW Pola) se elemente menja na 2, 4 ali 6 let.

Obseg vzdrževalnih del, popravila in dodatne informacije

Avtoservis je voznikom sicer znan, a le redki zares poznajo vse podrobnosti vzdrževalnih del na avtomobilu. Popolnoma razumljivo je, da smo lahko pri diagnostiki in ponudbi za popravila zmedeni in se ne znajdemo najbolje, ko gledamo v številke in neznane termine. Dober serviser vam bo znal razložiti, kaj vaš avto potrebuje in zakaj je to potrebno. Delavci v Španu so tam za vas, zato jih le vprašajte po vseh informacijah, ki vas begajo ali vas zanimajo. Ne primerjajte svojega Volkswagen vozila s tistim, ki ga ima prijatelj ali pa nekdo z interneta. Vsak avto je individualen in ga je treba obravnavati glede na starost, število prevoženih kilometrov, način vožnje in stanje obrabnih delov.

Veliki servis VW

Servis VW v Ljubljani, na odlični lokaciji

Špan center se nahaja na Tržaški 547 v Ljubljani, kamor se je v naši zgodovini pripeljalo in zadovoljnih odpeljajo na tisoče strank. Smo na zelo priročni lokaciji, naš center pa je prostoren in dobro organiziran.

Od začetka delovanje je naša vizija, da bi na enem mestu združili vse dejavnosti, kar nam danes uspeva. Prodajo vozil, servis, vulkanizerstvo, avtoličarstvo, sklenitev zavarovanj, cenitev škode in avtopralnico smo združili v enega največjih in najbolj modernih avtocentrov v Sloveniji. Pri tem skrbimo tudi za vaše udobje.

Medtem, ko naši serviserji pridno delajo, vi lahko spijete kavo v naši prijetni kavarni. Vse skupaj torej poskrbi za pozitivno izkušnjo, ki vas prepriča, da boste vsakič znova najraje zavili k nam.