Špan d.o.o.

Center mobilnosti

Avtoservis pri pooblaščenem servisu vozil Špan

Izbrani avtoservis mora zagotavljati primerno vzdrževanje vozila in kakovostna popravila z originalnimi deli. Zato se vedno odločite za pooblaščenega serviserja, ki najbolje ve, kaj dela. Odličen servis vozil opravljamo v Španu, kjer smo od leta 2010 pooblaščeni serviser za Volkswagen, Škoda, Seat, Mercedes-Benz in Volkswagen gospodarska vozila. Naša moderna delavnica je opremljena po najsodobnejših standardih, v njej pa dela ekipa visoko strokovno usposobljenih serviserjev, ki imajo veliko izkušenj in znanja. Za avtoservis v Ljubljani bo torej pravi naslov Tržaška cesta 547.

Preverite tudi ponudbo električnih koles v Španu!

Redni servisni pregled za boljšo varnost na cesti

Servisni pregled je rutinski postopek, s katerim se preveri stanje vozila in opozori na morebitne poškodbe oz. pomanjkljivosti. Na ta način se zagotavlja, da so vozila na cestah varna in da je čim manj možnosti za prometne nesreče. Avtoservis pregled je splošno gledano priporočen na 15.000 kilometrov, a se ta interval razlikuje glede na proizvajalca avtomobila. Največji element pri tem je olje, ki skrbi za pravilno delovanje motorja. To s časom izgublja svoje lastnosti, tako da ga bo treba zamenjati po enem letu, tudi če ste prevozili manj kilometrov od določenega standarda. Na servisnem pregledu se torej menjata motorno olje in oljni filter, preveriti pa je treba še vrsto drugih elementov. Avtoserviser bo pogledal zavore, hladilno tekočino, podvozje, akumulator, brisalce, krmilni sistem, zračni filter, tekočino za servo volan ...

Nikakor ne odlašajte s servisom vozila

Zaradi stroškov in časovne stiske, se velikokrat zgodi da s servisom vozila zavlačujemo kolikor se le da. A pozor! To zagotovo ni dobra praksa, saj se avtomobil le še dodatno uničuje, varnost vseh udeležencev v prometu pa je ogrožena. Naj navedemo nekaj pomembnih razlogov, zakaj je reden avtoservis nujen. Kot prvo se boste s tem izognili okvaram motorja in mu podaljšali življenjsko dobo. Veliko stvari na vozilu je mogoče enostavno odpraviti, ko je enkrat pokvarjen motor, pa bodo stroški popravila zelo visoki. Nadalje je avtoservis potreben, da ste lahko prepričani, da vas avto ne bo pustil sredi ceste. Vedno morate imeti nadzor nad stanjem vašega avtomobila in možnimi tveganji. Če se sami pri tem ne znajdete, vam bo vse potrebno razložil in vam svetoval avtoserviser. Nenazadnje pa boste lahko avtomobil, ki je bil redno servisiran in je v dobrem stanju, nekoč lahko tudi prodali za najvišjo možno ceno. Večina kupcev danes avta ne pogleda samo s svojim laičnim očesom, ampak ga odpelje na pregled k avtoserviserju. Temu poškodbe ne bodo ušle in bo o njih zagotovo poročal.

Vrhunski avtoservis v Ljubljani, ki mu zaupa na tisoče strank

Avtoservis Špan v Ljubljani ima dolgo tradicijo, delujemo namreč že več kot 35 let. Ponašamo se s številnimi zadovoljnimi strankami iz vse Slovenije, saj vedno vlagamo v najnovejšo tehnologijo in izobraževanje svojih delavcev.

Vašemu vozilu privoščimo samo najboljše in nudimo širok spekter storitev, tako da lahko na enem mestu opravite vse. Znani smo po avtoservisu, vzdrževanju vozil, popravilih v času garancije, diagnosticiramo in odpravljamo napake, menjamo stekla, merimo podvozja in poskrbimo za nakup originalnih nadomestnih delov. Pri nas lahko kupite tudi dodatno opremo ali shranite vozilo. Seveda pa popolnega avtoservisa ni brez dobrega čiščenja. Zato ponujamo tako avtomatsko kot samopostrežno pranje vozila, pa tudi globinsko kemično čiščenje notranjosti. Če nam zaupate svoje vozilo, vam obljubimo, da ga bomo skozi leta držali v najboljši formi.

Med našimi najnovejšimi pridobitvami je še ličarska delavnica, ki smo jo odprli spomladi leta 2016. Ob poškodbi vam zdaj nudimo strokovno pomoč in opravljamo kleparsko ličarska popravila za vse znamke vozil. Pri popravilu pločevine zagotavljamo ohranitev garancije na prerjavenje pločevine, ki velja deset let in več. Pripeljite svojega poškodovanega jeklenega konjička v naše prostore in odšel bo v povsem novi preobleki.