Špan d.o.o.

Center mobilnosti

Servis Mercedes vse dni v letu, 24 ur dnevno

Podjetje Špan je od leta 2010 pooblaščeno za servis Mercedes-Benzovih osebnih in gospodarskih vozil. V naši servisni delavnici razpolagamo s specialnimi orodji in opremo, ki nam omogoča opravljanje vseh storitev za Mercedesove avtomobile na enem mestu. Skrbimo za stalno izobraževanje kadra. Naši izkušeni svetovalci in serviserji vselej prisluhnejo potrebam stranke in ji nudijo strokoven nasvet glede pravilnega vzdrževanja in uporabe vozila. Vodilo pri našem delu je profesionalnost ter kakovostno in hitro opravljena storitev. Za stranke, ki opravijo veliki, hitri ali redni servis Mercedes-Benzovega vozila pri nas, nudimo eno leto garancije na opravljeno storitev. Ob nakupu originalnih delov dobi stranka do dve leti garancije. Ob popravilu vozil, starejših od pet let, ji pripada popust. Mercedesove avtomobile servisiramo 24 ur dnevno, pri čemer sodelujemo z Mercedesovimi serviserji v Sloveniji, EU in Švici.

Nudimo tudi hitri servis

Ponujamo hitri in redni servis Mercedesovih vozil

Kaj ponujamo lastnikom avtomobilov Mercedes? Hitri servis, redni servis, veliki servis in še veliko več, kjer vse opravimo na enem mestu in s tem stranki prihranimo čas in denar. Naši strokovnjaki so usposobljeni za vse preglede in popravila. Če potrebujete menjavo motornega olja ali filtrov, želite odpraviti težave s pnevmatikami, blažilci, zavorami, avto elektriko ali akumulatorjem, to opravimo v izjemno kratkem času. Ne samo za vozila Mercedes, hitri servis opravljamo za vse vrste osebnih avtomobilov. Nudimo dodatne ugodnosti v primeru, da se odločite za katerega od sklopov popravil.

Pri nas lahko menjate stekla, popravite ali zamenjate izpušni sistem, popravite alu platišča in opravite druge vulkanizerske storitve. Izmerimo in popravljamo geometrijo podvozja, opravljamo popravila v garanciji, popravimo karoserijo ter diagnosticiramo in odpravljamo vse vrste napak. Izvajamo tehnične preglede – pri nas dobi stranka tudi vso dokumentacijo, potrebno za sklenitev obveznega in kasko zavarovanja. Prodajamo originalne nadomestne dele Mercedez-Benz ter dodatno opremo, ki jo po želji tudi montiramo. Stranki omogočamo hrambo avtomobila, platišč in pnevmatik, pranje, kemično čiščenje in poliranje vozila. V primeru škodnega dogodka so na voljo naši strokovnjaki, ki ocenijo škodo in odpravijo njene posledice v avtoličarski delavnici. Prizadevamo si, da bo vaš Mercedes v čim krajšem času spet brezhibno deloval in pripravljen za varno in udobno vožnjo. V primeru, da je vozilo potrebno večjega popravila, vam po ugodni ceni ponujamo najem nadomestnega vozila za čas, ko ste brez svojega avtomobila. Nahajamo se na odlični in lahko dostopni lokaciji na Tržaški cesti 547 v Brezovici pri Ljubljani.

Pooblaščen servis Mercedes

Opravljamo veliki servis Mercedes – A klasa, B klasa in C klasa

Po približno 100.000 prevoženih kilometrih oziroma po 8 do 10 letih vožnje avtomobila je priporočljivo opraviti veliki servis, ki je pomemben zato, da se zamenjajo obrabljeni deli in pravočasno ugotovijo napake, ki bi se s časom samo še povečevale in ogrožale vašo varnost v prometu. Pri nas lahko opravite veliki servis za vsa vozila. Lastnikom avtomobilov znamke Mercedes nudimo veliki servis za avtomobile A, B in C klase. Ponujamo originalne nadomestne dele, ki so edina garancija za najvišjo kakovost in varno vožnjo. Pristnost izdelkov, ki jih ponujamo, boste prepoznali po hologramu na embalaži. Ceneni ponaredki, s katerimi zavajajo nekateri serviserji, lahko močno ogrozijo vašo prometno varnost. Z originalnimi avtomobilskimi deli bo Mercedes ostal Mercedes in s tem na dolgi rok ohranil svojo cenovno vrednost. Za servis Mercedes-Benzovih vozil uporabljamo originalno olje, ki ustreza motorjem tega proizvajalca. Originalno motorno olje zagotavlja zanesljivo delovanje in minimalno obrabo tako pri avtomobilih Mercedes A, B kot C klase. Center mobilnosti Špan ponuja tudi pester nabor originalnih izdelkov za vzdrževanje in nego Mercedesovih vozil. Z njimi jih zaščitimo pred obrabo in vremenskimi vplivi, ohranimo vrhunski videz vozila ter poskrbimo za bleščeč izgled, pri vsem tem pa ne obremenjujemo okolja.

Več informacij o velikem Mercedes a klasa servisu